2005 corsa 1.3 cdti cosmo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shady59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shady59

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selam arkadaşlar bir sorum olacak , 2005 model dizel corsa cosmo paket'te hız sabitleyici varmı veya kesin olarak bildiğiniz genel özellikleri neler?

Ynt: 2005 corsa 1.3 cdti cosmo

2005 model Corsa C Cosmoyu 2 sene kullanmistim. Dolu bir arac olmasina ragme, CC  yok aracta. Ancak 150 Tl. gibi taktirabilirsiniz. Aracta 8 airbag, iklim kontrollu dijital klima, optik farlar, cosmo jant, cd 300, yagmur sensoru, isik sensoru mevcut. Direksiyon kutusu problemli.

thnxx volant problemide oluyorumuş 100 binden sonra 1500 tl ye cıkıyormuş onu da çözmek bu rakamlar beni korkutuyor  023hm 023hm

shady59 link' Alıntı:
thnxx volant problemide oluyorumuş 100 binden sonra 1500 tl ye cıkıyormuş onu da çözmek bu rakamlar beni korkutuyor  023hm 023hm

Servis dışında özel opel servislerinde o kadar tutmaz bence. Bende de o kasa CDTI vardı 2006 model easytronic. Modül bozulmuştu (vites robotunun) servis 2000-2500 tl demişti değiştirmek için özel serviste yaptırdım. Modül sökülüp elektronikçiye gitmişti ve tamir olup gelmişti. 700 TL vermiştim. Orijinal modül muhtemelen en fazla 2 yıl daha giderken o tamir edilen modül 3-4 sene sorun çıkarmamıştı. ևünkü devredeki sıkıntılı parça arıza yapmayacak olan tipte olanla değişmişti elektronikçi tarafından. Vesselam dışarıda işi bilen Opel servislerine giderseniz her türlü daha ucuza çıkarsınız.

Verdiğiniz bilgiler için thnxx

Arizalar gozunu korkutmasin herkesin arayipta bulamadigi arac artik herseyin bir tamiri var basin nezaman zorda kalirsa yardimci oluruz

Geri