2005 Model Elegance Twinport LPG kullanan ?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jdoruk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jdoruk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 May 2013
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
Siteyi ziyaret et
Öncelikle aranıza yeni katıldım ve herkese iyi forumlar diliyorum.

Aracı dün 11.30 civarı teslim aldım. Sportage'e göre yakıt iyi olmasına rağmen yinede fazla aslında :) Twinportlarda FSİ motorlarda olduğu gibi uyumsuzluk olduğu 10 tane araca takılıyorsa 5'i sorunlu 5'i sorunsuz şeklinde yorumlar alıyorum. Elegance Twinport kullanıpta , LPG Taktırıp sorun yaşayıp yaşamadığını öğrenebileceğim biri varmı ?
Ayrıca LPG'li araç daha önce RAV4 vardı.LPG var veya yok hiç hissettirmiyordu performansta. Aynısı geçerli olurmu ? Performansta düşüş yaşarmıyım ?
 
Yanlış bilgi vermek istemem. Ben hiç taktırmayı düşünmedim ama Twinport modellere takılamıyor diye okumuştum bir forumda. Arabanız hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermsin.
 
Yinede biraz inceleyeceğim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
 
benimde aracım g kasa ama twinport motora sahip. aldığımda lpgliydi bende lpg li kullanmaya devam ediyorum iki sene oldu sıkıntı yok.
 
Takılıyor , 2005 model astra h elegance twinport aracım var. BRC LPG takılı , sorun yok .

Ancak twinport motorlar cok nazli LPG yapmadan önce aracınızda

EGR , twinport modülü temizlik , üst kapak kurum ve monilfold kurum temizliği yaptırırsanız , sorun olmaz.

Ben BRC takın derim montaj icin de twinport motor icin uzman olan Mocan otogaz i tavsiye ederim . Ben 900 km yol yaptım orada montaj yaptırdım . İstanbul dan oraya giden cok oluyor .
 
Emme manifoldunda bulunan twinport kelebeklere dikkat edilerek delinirse daha doğrusu işi bilen biri montajı yaparsa sorun olmaz. İşi bilmeyen ve bildiğini iddia eden biri takarsa aracınızdan soğur ve benim yaptığım gibi satarsınız.
 
Yanlış bilgi vermem istemem ama vectra'ma atiker taktım. Normal atiker 990 tl idi, twinport motorlar için olanı 1150 tl idi. Ben yaklaşık 2000 km'dir atiker kullanıyorum sorun olmadı, arıza ışığı da yanmadı hiç. Her gün yaklaşık 100 km yol yapıyorum.
 
Aracım suan 42-43 KRS yakıyor.Şehir içi - dışı ortalama. Biraz agresif kullanıyorum aslında onunda etkisi var. Şehir dışındada biraz sıkıştırıyorum aracı. Bende Atiker için 1200 Fiyat aldım 12 taksit.Nakit indirim olursa nakit yoksa taksit şeklinde Taktırmayı dusunuyorum hafta içi.
Bende suan pek kilometre yapmadım. 02.05.2013-05.05.2013 arası 630 km yapmısım suan. Bu artacaktır.
 
Atiket taktırma genelde sorun oluyor, iyi montaj yapan landirenzo,zavoli,brc,lavato bayisi bulabilirsin, şu an landirenzo ile anlaşmalı diye biliyorum opel garantili araçlarda garanti bozulmuyor, iyi usta ve ayardan sonra performans va lamba sorunu yaşamazsın, benim aracım izmir menşeili zavoli var üstünde zaten genel müdürlüğü izmirde, sorun yoktu bi ara ayarı bozdurdum samsunda düzelttirene kadar uğraştım ama sen oralarda iyi bayiler bulabilirsin.
 
Geri
Üst