2005 vectra 1.6 elegance

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serkol

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum.özel nedenlerden dolayı focus ghia 1.6 tdci mı sattım pazartesi 2005 1.6 siyah 86.000 kmde vectra elegance bir aksilik olmazsa almayı düşünüyoruz arabada sadece etek altı boya var değişen yok. servise götürüp baktıracağım. sizinde tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.nerelerinde görünmeyen arızaları olabilir.

aldıktan sonrada lpg taktıracağım landi renzo düşünüyorum.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.aranıza katıldığım için mutluyum.:)

vectraların pek bir sorunu olmaz hani şurasını kontrol ettir denicek türden kronik sorunları olan bir araç değil.

bir şey değil önceki sahibinin kullanımına oranlı yağ yakması varmı ona bakdır derim tek..

Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim ve siz yinede yetkili serviste bir check up yaptırın öyle karar verin derim. Mutlaka kusurları çıkacaktır ama, kusurun hafifmi ağırmı olduğuna bağlı karar verirsiniz.

Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim ve siz yinede yetkili serviste bir check up yaptırın öyle karar verin derim. Mutlaka kusurları çıkacaktır ama, kusurun hafifmi ağırmı olduğuna bağlı karar verirsiniz.

teşşekür ederim.yarın hayırlısı bakalım araba bursada kocaeliden gideceğiz yarın olursa güzel olur.yetkil serviste konpiteste sokmayı düşünüyorum bakalım inşallah çok sıkıntısı çıkmazda alıp geliriz.:-)

vectra ya baktırın mutlaka yetkili serviste nolur nolmaz

ilgilenen herkese teşekkür ederim

ilgilenen bütün herkese teşekkür ederim arabayı aldım büyük bir sıkıntısı çıkmadı.lpg landirenzo taktırdım gidişi ve sessizliği baya hoşuma gitti.

Hayırlı olsun. Kazasız, cezasız binmek nasip olur inşallah.

Geri