2006 1.3 cdti essentia hakkında görüş.

jackburaks

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2006 1.3 cdti essentia dizel 120.bin de bir araç buldum.araca fiyat olarak 26000 konustuk. sizce bu fiyat seviyesi nasıl ? yüksek diyenler oldu. sizce bu modelde fiyat seviyesi ne olmalı görüşlerinizi bekkliyorum teşekkürler.

1.3 dizel astra her zaman şehir kullanımlarında sürekli 4+ kişiyle kullanım dışında ekonomik ve seri bir otomobildir..Essentia donanım ve 120 bin km söz konusu ise bence de fiyat biraz fazla..Günde ortalama 55 km yapmış ve donanım olarak da astrada en düzdür..Sizin yerinzde olsam aşağı yukarı aynı km lerde ama cosmo ya da enjoy+elegance paketlilere bakardım..

şimdi piyasaya bakıyorum. fiyat seviyeleri bu yönde ben biraz daha düşürmeye çalışıyorum 25 750 TL gibi.zaten aracın cezbeden tarafı hasar kaydı olmaması ve temiz olması.ufak çizikleri dışında.0,25 krş yakıomus.eknomik olması.dediğiniz araba modellerine baktıgımda 28 ama baktıgımda hasarsız araclara 30 bile isteyen var.çok kafam karışık bu durumda :(

25.500 e zorlayın bence... yeni trafik sigorta fiyatları vs çeşitli bahaneler ile :)

Deniz bey walla sıkı pazarlıkcısınız :) ya temiz olsun sıkıntısız bir arac olsunda 250 tl gözümde değil.ama adama verdiğim son fiyat 25750 dedim daha yukarı cıkamıyorum.masrafı filan heap ettiğimde.umarım oda ikna olur. birde kapıda ufak bi çizik var sizce çok büyük sorun olurmu ? şu konuda paylaştım fotoğrafını.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?goto=newpost&t=94976

Belli ki aracı gözünüz tutmuş ve gönlünüz rahat olacak alırken ki 2. elde en büyük ya da tek büyük sorun pert kaydı ağır hasar vs olmasıdır..Boyadır lastiktir vs onlar sıfır araçta bile sorun eğer sorunsa..Şİmdiden hayırlı olmasını dilerim..Boyayı dert etmeyin, çok fazla tutacağını sanmıyorum..

kesinlikle km kontrolü yapın, essentia araçlar genelde kiralama firmalarından çıkma oluyor, geçen hafta beyaz bir essentia araca OPCOM ile km kontrolü yaptım 135 binde diye satılan araç 195 binde çıktı. Aman dikkat 195 bin çevirmiş bir 1.3 turbo, enjektör, volan, baskı, bilya, selenoid valfi ve 1.3 astralara özel radyatör sorunundan dolayı size 5000tl üzeri masraf açabilir.

yani tech2 yada opcom ile km kontrolü yapmadan araç almayın.

bu kontrolleri nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz acaba ?

servise götürsem oradan baktırabilirmiyim ?

Geri