2006 Vectra C2 Kasa hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bebea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bebea

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar öncelikle herkeze mrb'lar.

Vectra hastalığıma yenik düşerek b kasa vectramı satıp c2 kasa vectra aldım yaklaşık 10 gün oldu.

arac hakkında bilinmeyen özelliklerini paylaşırsanız sevinirim coğu özelliklerini biliyorum ama bilmediğim seylerın oldugunada eminim. sizde iyi bilirsinizki alman aracları ufak etkıleyıcı ozellıklerı meshurdur orneğim passat bagajındakı poset asma kancası gibi :D sonradan da olsa bnm ıcın bu ufak seyler cok onemlıdır ayrıca bu ozellık passatta fabrıkasyon vectrada bunun gibi neler var peki ?

hız sabitleme, far gece sensör, yağmur sensör, çift yönlü iklimsel klima nın dısında ne gibi özellkler var acaba ?

Forumda gezerken kazara 1 özelliğini daha buldum,

Giderken kapıların otomatik kitlenmesi :)

Son düzenleme:
bende c2 hastasıyım, önceki arabamız da c2'ydi zaten. bizde aksine c2'den b2'ye düştük:D

aracı stop ettikten sonra yanlış hatırlamıyorsam kontak takılıyken klimayı bir süre daha kullanabiliyorsunuz,
b kasadaki gibi, araçtan inerken silecek kolunu yukarı yada aşağı çekerseniz sağ/sol taraf ayrı ayrı yanar,
eğer araç Elegance'sa 1. ve 2. anahtara göre ayrı ayrı koltuk, ayna, klima ayarlarını hafızaya alır,
yarım sinyalde 3 kez yanıp sönen sinyalleri 5'e kadar çıkartabilir, sinyal sesini yükseltebilir yada alçaltabilirsiniz,
araçta hangi ampul yanmıyorsa ekranda direk orayı belirtir, yani mesela "stop lambası yanmıyor" diye değil, "sağ stop lambası yanmıyor" gibi
birde şu var;

/watch?v=8wnpoLUU7q4

http://www.youtube.com/watch?v=8wnpoLUU7q4

şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

1-Follow me Home mu öyle bi özellik var, arabayı durdurduktan sonra far kolunu 2 defa geri çekip bırakıyorsun sonra eve gidene kadar 5-10 saniye farlar açık kalıyor, sonra otomatik kapanıyor,
2-sağ ön koltuk ayak döşemesi altında küçük bir plastik kapak var kaldırınca şasi no yu görürsün :D
3-Araç yol bilgisayarı setting Tuşuna sekiz saniye basılı tut, dııt diye bir sesten sonra BC tuşlarına bastığında normal yol bilgisayarından farklı manüler görürsün :D LCD sıcaklığı , motor suyu sıcaklığı , aracın üretim tarihi vs..vs...

Bu paylaşımlar için tsk ederim bilmiordum hiçbirini öğrenmiş oldum bu arada aracım 1.6 confort modeli.

araçtan inerken silecek kolunu yukarı yada aşağı çekerseniz sağ/sol taraf ayrı ayrı yanar,

tam olarak bu özelliği anlamadım ayrı ayrı yanan ney ?

sinyal kolunu aşağı indirirseniz sol ön park/sol arka park yanar,
yukarı kaldırırsanız sağ ön park/sağ arka park lambaları yanar.
mesela arabayı parkettiniz ama sol taraf dışarıda, yolda kaldı, gece farkedilmesi için sinyal kolunu aşağı indiriyorsunuz.

1-Follow me Home mu öyle bi özellik var, arabayı durdurduktan sonra far kolunu 2 defa geri çekip bırakıyorsun sonra eve gidene kadar 5-10 saniye farlar açık kalıyor, sonra otomatik kapanıyor,

süreler çok iyimser olmuş:D
1 kere çekince 15sn, 2 sefer çekince 30sn
yada 1 seferde 30sn, 2 seferde 1dk yanık kalıyordu, ikisinden birisi bende süreleri tam hatırlamıyorum ama 5-10 sn kadar kısa değildi, epey beklediğimi hatırlıyorum çünkü:D

süreler çok iyimser olmuş:D
1 kere çekince 15sn, 2 sefer çekince 30sn
yada 1 seferde 30sn, 2 seferde 1dk yanık kalıyordu, ikisinden birisi bende süreleri tam hatırlamıyorum ama 5-10 sn kadar kısa değildi, epey beklediğimi hatırlıyorum çünkü:D

ben zaman tutmadım :D yaptım yukarı eve çıkınca baktım sönmüş :D

arkadaslar bu ozellıklerını kullanabilmek için arabayı durdukrtukdan sonra anahtarı alıncamı yapıcam yada kontak kapalı yada acık kenmı yanı anahtar ve motor hangi konumdayken bu ozellıklerı kullanabılırım ?

Geri