2007 astra clasik aldim,yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tatum

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Ark.lar yukarıda yzadığım modeli 17.500 e aldım aracım 42680 km de,araç şu an garanti kapsamında bitmesine de 5 gün var.aracı inş.yarın alacağım noter işlemlerinden sonra,kayınpederimle aldım arabamı ama yanında biraz gerildiğim için pek sorular soramadım yetkili servise,
Arabayı yetkili servise götürdük bil.dan kayıtlarına baktık.araç tüm bakımlarını odak ta yaptırmış.Hepsi görünüyor.
Ben araban hiç anlamıyorum ilk arabam olacak inş.ark.lar şimdi ben bunun ilk önce nelerini değiştirmem gerekiyor.yağ filtre triger falan.
Yardımcı olursanız çok sevineceğim.Cevaplarınız için çok teşekkürler

Triggeri 10000 km sonra değiştirisin. Lastiklerine ve aküsüne bak. Onlar bitik olabilir.

trigerın degısmesıne gerek yok km gore 10000km daha falan gıder...baskı balata falan ne durumda amortisörlere yağına suyuna baktırabılırsınız...

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...buarada 1.4 mü 1.6 mı?

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla 60 bin bakımı var.Sadece periyodik bi bakım yaptırman yeterli.

Teşekkürler ark.lar.araba 1.4 16v
sakin bir kullaniciyim,ev okul arasinda ara sira da gezmeler işte.yani şehir içinde yild bir defa da olsa memleket için uzun yola gideceğim.mak.yilda 10 bin km yaparim sanirim.
Arabanin yakiti hakkinda bilgisi olan var mi? Oratalama ne kadar yakar?

230*270 benzinle. bu aralıktan aşağı düştüğüm zamanlar oldu ama benzin 3.48ken bile 300ü görmedi araba.

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
aracı al biraz sıkıştır belli eder zaten neresinde ne var.

Geri