B
bülent58
Bilgi Girilmemiş
ben öncelikle kasada yapılna değişikliklere değinmek istiyorum işte yorumlar
1-Ön panjuru değişen Astra’nın artık plakasının altına kadar uzanan geniş bir çizgisi var
2-Ayrıca ön ızgara ve hava girişi etrafı da krom bir çerçeveyle çevrilmiş
3-Far grubunun içinde ise siyah bir zemin kullanılarak parlak görünümlü parçaların sayısı azaltılmış
4-aracın arka tarafında yapılan tek değişiklik stop grubunda beyaz renkli üst kısım yerine şeffaf bir görünüm tercih edilmesi olmuş
5-Jant tasarımında da değişikliğe gidilen Astra’da alüminyum alaşım jantlara sahip
6-Ön konsolda bulunan tuş takımları arasında ufak bir değişikliğe gidilirken konumları değiştirilen bir iki tuş dışında başka bir fark yok
7-Yeni Astra’da piyano boyasıyla boyanmış döşemeler bulunuyor.
ayın 10 nunda buraya aracımın resimlerini ekliyorum
darısı kalbinde yatan bütün astracılara
1-Ön panjuru değişen Astra’nın artık plakasının altına kadar uzanan geniş bir çizgisi var
2-Ayrıca ön ızgara ve hava girişi etrafı da krom bir çerçeveyle çevrilmiş
3-Far grubunun içinde ise siyah bir zemin kullanılarak parlak görünümlü parçaların sayısı azaltılmış
4-aracın arka tarafında yapılan tek değişiklik stop grubunda beyaz renkli üst kısım yerine şeffaf bir görünüm tercih edilmesi olmuş
5-Jant tasarımında da değişikliğe gidilen Astra’da alüminyum alaşım jantlara sahip
6-Ön konsolda bulunan tuş takımları arasında ufak bir değişikliğe gidilirken konumları değiştirilen bir iki tuş dışında başka bir fark yok
7-Yeni Astra’da piyano boyasıyla boyanmış döşemeler bulunuyor.
ayın 10 nunda buraya aracımın resimlerini ekliyorum
darısı kalbinde yatan bütün astracılara