2007 Model Opel Corsa 1,2 Enjoy Hakkında bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnrylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnrylmz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar , Konuda belirtmiş olduğum araç hakkında bilgi alabileceiğim kişiler yazabilirler mi lütfen ?

Nesi hakkında bilgi istiyorsunuz ?

Hocam , 2500dd seyrederken hırlama gibi ses gelmesi ama 2500dd geçtiğin anda aracın rahatlaması ve vites geçişlerinde tekleme yaşıyorum . Nedeni ne olabilir sanayiye götürdüm 3 ustaya gosterdım hıc ıcıme sınen bılgıler vermedıler ? bu bir teknik arızamıdır yoksa 1,2 enjoyların motor hikayesi bumudur ? 2500dd Valfleri acıyor denılıyor ?

Ve bu aracı kullanan arkadaşları bır sorum daha olacak 2500dd ilerlerken sanki arkadan biri çekiyormuş hissi veriyor mu ? daha oncekı aracım 1,6 Alfa romeo 147 oldugundan mı bunlar bana batıyor acaba ?

Baskı balatanızın durumu nedir? Kelebek boğazına baktırdınız mı?

Hangi hızlarda titreme oluyor ?

motor soğuk iken veya nemli iken kalkışlarda yapıyorsa balata her koşulda gaza basarken alt devirlerde egr

Baskı balata da sıkıntı yok tıtreme yaptıgı devir de işte dedigim gibi her vitesin 2500 devirlerinde meydana geliyor. Egr den şüpheleniyorum bende çekici de dusuruyor gıbı cunku ? Temızletılmelımıdır ?

boğaz temizliği yapıldımı? açıp bak olmadı egr temizlenecek işlevine bakılacak

+ araçta tüp varmı

boğaz temizliği yapıldımı? açıp bak olmadı egr temizlenecek işlevine bakılacak

İlgin için teşekkür ederim , Benzinli araçta da egr sorunu yaşayabilirmiyim ? ve Egr Hatası vermezmiydi araç . son sorum olarak egr temızleme ucretı hakkında bılgınız var mı ?

Geri