2007 Vectra elagance 1.6 105 hp far yıkama ozelliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre_86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emre_86

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba,

1 hafta once 2007 vectra elagance aldım,Ozellıklerde Far yıkama sıstemı var dıyor.ama bı turlu calısmadı,calıstırmayı bılen var mı.Yoksa opsıyonel mı acaba?Bırde ılgınc olarak arka pak lambasına bildiğimiz kelebek girmiş.Garantılı oldugu ıcın servıs"e basvursam degısımı yaparlar mı??

Arkadaşlar merhaba,

1 hafta once 2007 vectra elagance aldım,Ozellıklerde Far yıkama sıstemı var dıyor.ama bı turlu calısmadı,calıstırmayı bılen var mı.Yoksa opsıyonel mı acaba?Bırde ılgınc olarak arka pak lambasına bildiğimiz kelebek girmiş.Garantılı oldugu ıcın servıs"e basvursam degısımı yaparlar mı??

kelebeği kendinizde çıkarabilirsiniz stop un arka kapağını açın ampul deliğinden kelebeği çıkarabilirsiniz servis böyle birşeyi servis garantiye sokmaz zaten kelebek için stop değişmez:)

kelebek bu garantiyle ne alakası var. fabrikada girdiyse fabrika hatası dicemde :D:D:D:D:D bu arada far yıkama sadece farlar açıkken çalısır.

farlar açıkken 2-3 saniye cama su fışkırtırsan oda çalışır tabi varsa..

Arkadaşlar merhaba,

Valla benim sol arka stopun içinde de eşek arısı ölüsü var. 4 yıldır orada. Atmaya kıyamadım. Hem o da benimle her yeri geziyor. Bırak orada kalsın, böyle bir aksesuar kaç kula nasip olur ki? Ama illaki çıkarıp atayım diyorsan stopun arkasını açıp ampullerin takıldığı üniteyi sökmen yeterli.

Valla benim sol arka stopun içinde de eşek arısı ölüsü var. 4 yıldır orada. Atmaya kıyamadım. Hem o da benimle her yeri geziyor. Bırak orada kalsın, böyle bir aksesuar kaç kula nasip olur ki? .

abi naptın sen ya :kop: :kop: bin anda cenaze levazımatçısı gibi göründün bana:p

abi naptın sen ya :kop: :kop: bin anda cenaze levazımatçısı gibi göründün bana:p
Valla rahmetli zamanında bayağı uyanıkmış. Kimbilir ne zamandan beri bedava yolculuk yapıyordu. Rahmetli olunca ben de kıyamadım, saygı gösterip sokağa atamadım. Ben arabayla nereye gidersen o da benimle geliyor. Vefalı mefta ne olacak.

==)) Farlar acıkkende denedım ama olmadı..KUllanma kılavuzunda ** koymuslar opsıyonel dıyorlar ama,benım arabada fuul neyse o kadar onemlı dııl zaten..Kelebek olayıda varsın dursun dıyecemde,sınek kucuk ama mıde bulandırır olayı gıbı oluyor.En ıyısı ben onu servıse cıkartırırım..Saol"un..

Geri