2008 Astra Sedan'da bardaklık yeri olmayışına isyan.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myates27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

myates27

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, bugune kadar opel'in farklı pekçok modellini kullandım hep bardaklıkları vardı, ilkdefa olmayan modelini geçen hafta kullandım, uzun seyhatlerde çok minik detaylar cok mutlu ettiği gibi bazende mutsuz edebiliyor, 01.02.2011 günü 2008/astra/sedan aldım ikinci el olarak, bu modeli daha önce hiç kullanmadığımdan bir takım inceleme yazılarını okuduktan sonra karar verdim, aklıma bardaklık hiç gelmemişti, uzun yolda gerçekten cok müşkül bir durum bardaklığın olmaması, sakın cok mikro bir detay deyip geçmeyin, resmen uzun yolda sorun olarak karşımıza çıkıyor, ayrıca araçla ilgili olarak 28 bin km'de çok itinayla kullanılmış neredeyse sıfır sayılan bu araçta 120km hızı geçince gürültü artıyor, hem yol sesi hem motor rahatsız edecek seviyede, 2008/astra/sedan'la ilgili genel yorumlarnızı alabilirmiyim, hep birlikte bu aracıda daha çok tanımış oluruz,

Evet benımde tek sıkıntım bu aracın ön konsolda bardaklık veya ufak bır bosluk yok cep telefonu gozluk gıbı esyaların pratık gırıp cıkacagı, ufak mını cooper da bıle 2 bardaklık bulunuyo onde

Mehmet Bey forumu biraz araştırırsanız H kasa astra ile ilgili sayısız başlık/mesaj bulabilirsiniz. Sırf sedan için aşağıdaki başlık var, başlık güncel olup başlığa hemen her gün yeni mesaj eklenmektedir.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=57461

Mehmet Bey forumu biraz araştırırsanız H kasa astra ile ilgili sayısız başlık/mesaj bulabilirsiniz. Sırf sedan için aşağıdaki başlık var, başlık güncel olup başlığa hemen her gün yeni mesaj eklenmektedir.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=57461

:good::good:Hem bu sorunu yaşayan başkalarıda bilgilenir ordan konuya sayfadan devam edelim;)Bardaklık meseleseni burdan paylaşıyım ne yaızkki yapacak birşey yok bardaklığı koymamış adamlar o yönden biraz eksiklik yaşanıyor kullanışlılık konusunda mecbur kendimiz ekstra ekletiyoruz gerçi bana çokda laızm olmuyor ama eminim çoğu kişi bu konuda sıkıntılıdır küçük ama yararlı bir detayı unutmuşlar diyelim..

Son düzenleme:
Opel Hemen Hemen Her Modelınde Kucuk Ayrıntıları Atlıyor Astra G vectra B de Kapının acık oldugunu gosteren bır ıkaz yada gostergede bi sımgesı yok kucuk bır ayrıntı ama onemlı bır ayrıntı

Sorma abi ya... Yandan amcam temprayla cami açip bağirmiyo mu "abi kapi açik kapi" diye güzelim 2004 astrama... Illet oluyorum...

Sorma abi ya... Yandan amcam temprayla cami açip bağirmiyo mu "abi kapi açik kapi" diye güzelim 2004 astrama... Illet oluyorum...
:) Akrabaya Tipo Aldık Kıskandım Vallaha Hangı Kapı Acıksa Onu Gostergede gosterıyor ya delı oldum :S Ah Opel Ah :)

sigarayı bıraktım. bardaklık eksıklıgı hıssetmıyorumartık.kola ıle guzel gıdıyordu meret.ozaman cok ah ederdım opele :) sımdı sıkıntı yok.ıcmıyorum kola da sıgarada.su ıcıncede zaten hemen bıtırıyorum.ama olsa cıdden ıyı olur.hatta olmalı. sonradan alınan bardaklıklardan da cok hayır gelmıyor sanrım

Gözünü Seveyim Astra Gnin :P :D

ben o isi cözmüstüm 15.20 liraya kalorifer izgaralarinin oraya cok iyi oturuyor hic bir sorunda yasamadim öylece satmistim avatar fotosunda görünüyor dikkat edin alirken altta dayamasi olmasi lazim destek icin yoksa izgaralar kirilir ben burda (VIYANA) da bahausdan almistim sanirim türkiyede de var
41T7V-ahOZL._SS500_.jpg

Geri