2008 Opel Astra Classic Modifiye Yardım

Kullanici641

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar yeni bi araba aldım.
Opeller hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim. Hangi kasadır vs.
Aracım 2008 model Astra Classic Twinport diye geçiyor.
Aracıma sade iyi gösterecek şeyler yaptırmak istiyorum. Apaçi tarzı fazla göze batacak şeyler de istemiyorum açıkcası.
Sizce Astrama neler yapabilirim? ( orjinal çelik jant takacağım, 2 numara amarikan film çekildi )

Arkadaşlar yeni bi araba aldım.
Opeller hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim. Hangi kasadır vs.
Aracım 2008 model Astra Classic Twinport diye geçiyor.
Aracıma sade iyi gösterecek şeyler yaptırmak istiyorum. Apaçi tarzı fazla göze batacak şeyler de istemiyorum açıkcası.
Sizce Astrama neler yapabilirim? ( orjinal çelik jant takacağım, 2 numara amarikan film çekildi )

Aynı araçtan kullanıyoruz. Sadece benimki 2005 olanı. Araçlarımız bu model Astra'ların en boş olanı. Donanım olarak eklemeler yapmanızı öneririm. Yani performansa yönelik şeyler zaten olmaz.
İlk olarak Jantları değiştirip sis farı taktırmakla başlayabilirsiniz.
Daha sonra kararan dikiz aynası, elektrikli ayna, arka camları otomatik yapma, alarm, far sensörü, koltuk ısıtma, ses sistemi gibi eklemelerle yola devam edebilirsiniz. Bir tek Cruize Control takılamıyor. O da motor beyni uyumsuzluğundan.
Bunlar ve daha fazlası için konularımı takip edebilirsiniz.

http://www.opelim.net/forums/uye-otomobilleri/93146-astra-g-tekirdag-2.html

Aynı araçtan kullanıyoruz. Sadece benimki 2005 olanı. Araçlarımız bu model Astra'ların en boş olanı. Donanım olarak eklemeler yapmanızı öneririm. Yani performansa yönelik şeyler zaten olmaz.
İlk olarak Jantları değiştirip sis farı taktırmakla başlayabilirsiniz.
Daha sonra kararan dikiz aynası, elektrikli ayna, arka camları otomatik yapma, alarm, far sensörü, koltuk ısıtma, ses sistemi gibi eklemelerle yola devam edebilirsiniz. Bir tek Cruize Control takılamıyor. O da motor beyni uyumsuzluğundan.
Bunlar ve daha fazlası için konularımı takip edebilirsiniz.

http://www.opelim.net/forums/uye-otomobilleri/93146-astra-g-tekirdag-2.html

teşekkürler. ben araç özelliği olarak şuan için birşey düşünmüyorum. sizin yaptıklarınızı yapacak kadar el becerim ve bilgi birikimim yok açıkcası :)

1-jant düşünüyorum ama herkes astra enjoy kasanın orjinal jantını bul yoksa diğerleri yakışmaz ve performans düşüşü yaşatabilir diyorlar.
2- sis farınıda yapacaklar listesine aldım. yuvarlakmı orjinal görünümlümü iyi olur sizce? normal farları xenon düşünmüyorum. sis farı beyaz olsa veya direk led olsa nasıl olur
3- plakaları app düşünüyorum. ceza falan kesiyorlarmı ve plaka ışıklandırması hakkında ne yapabilirim abartı olmadan şık görünebilecek.
4- aracımda dediğiniz gibi pek bir özellik yok. opcom denilen aletten almama gerek varmı sizce?
5-aracımın ruhsatında 90kw yazıyor. bu araba kaç beygir onu anlamadım. aynı model araçların hepsi 90 beygir ancak ruhsata göre aracım 120 beygir(90kw) falan oluyor. aracım gazlı ve kalkış dışında performansında 1.4 olmasının dezavantıjını görmedim açıkcası. ruhsata 90kw yanlış yazılmış olabilirmi?
şuan bu soruların cevaplarını çok merak ediyorum :p

teşekkürler. ben araç özelliği olarak şuan için birşey düşünmüyorum. sizin yaptıklarınızı yapacak kadar el becerim ve bilgi birikimim yok açıkcası :)

1-jant düşünüyorum ama herkes astra enjoy kasanın orjinal jantını bul yoksa diğerleri yakışmaz ve performans düşüşü yaşatabilir diyorlar.
2- sis farınıda yapacaklar listesine aldım. yuvarlakmı orjinal görünümlümü iyi olur sizce? normal farları xenon düşünmüyorum. sis farı beyaz olsa veya direk led olsa nasıl olur
3- plakaları app düşünüyorum. ceza falan kesiyorlarmı ve plaka ışıklandırması hakkında ne yapabilirim abartı olmadan şık görünebilecek.
4- aracımda dediğiniz gibi pek bir özellik yok. opcom denilen aletten almama gerek varmı sizce?
5-aracımın ruhsatında 90kw yazıyor. bu araba kaç beygir onu anlamadım. aynı model araçların hepsi 90 beygir ancak ruhsata göre aracım 120 beygir(90kw) falan oluyor. aracım gazlı ve kalkış dışında performansında 1.4 olmasının dezavantıjını görmedim açıkcası. ruhsata 90kw yanlış yazılmış olabilirmi?
şuan bu soruların cevaplarını çok merak ediyorum :p

Jant zevk işi. Abartılı bir tasarımı yoksa performans düşüşü diye bişey olmaz. Aracın orjinali 15" zaten. Aynı ölçüde jant alırsanız bir şey olmaz.

Sis farı olarak yuvarlak olanlar karşıdan gelenin gözünü alıyor. Ne kadar aşağıya indirmeye çalışsam da bu engellenemedi. Ama sis farının tasını çıkarıp mercek taktıktan sonra bu sorun ortadan kalktı. Bunu yaptırmayacaksanız normal sis farı öneririm. LED olan ise sadece görüntü. Sisli havada hiçbir işe yaramaz. Bence yuvarlaklar Xenon farı olanlarda veya Angel'lı farları olanlarda hoş görünüyor.

Problem yaratmaması için App plaka hiç düşünmedim ama plakalarınızı çerçevelerinden çıkarıp kaliteli çift taraflı bant ile direkt tampona yapıştırmanızı öneririm. Bir de bunu yaparken birkaç yere kırmızı silikon da sıkarsanız taş gibi olur, asla düşmez.

Bugüne kadar Opcom gerektirecek bir durumum olmadı. Zaten aracın gizli özelliği diye bir şey de yok. Donanım yok zaten bizimkilerde. O yüzden almanızı gerektirecek bir durum yok.

Güç bilgisi yanlış yazılmış. 90HP motor gücü var. Bunun kW karşılığı 65.

Geri