2009 Astra Cosmo - Steam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et

Son düzenleme:
Hem cam tavan hemde cosmo daha ne olsun kazasız belasız sürüşler dilerim renkte çok hoş.
Birde renkli ekran var navide var mı?

Maşallah Maşallah, Maşallah

nazar_boncugu.jpg

teşekkürler arkadaşlar. navigasyon yok malasef. galiba tek olmayan şey o =)

teşekkürler arkadaşlar. navigasyon yok malasef. galiba tek olmayan şey o =)

Oda TR paketlerinde olmuyor sanırım. Kimsenin arabasında yok opsiyonel olarak bile yok diye biliyorum. Senin araban en dolusu işte :D

Oda TR paketlerinde olmuyor sanırım. Kimsenin arabasında yok opsiyonel olarak bile yok diye biliyorum. Senin araban en dolusu işte :D

tamam o zaman rahatladım =) şaka bi yana yön tarifim kuvvetli olduğundan olsada çok kullanmazdım sanırım. zaten bu bilgi ekranını kullanmak bile yeterince karışık =)

içi yeterince güzel zaten bitek cdc40opera mp3 çalmıyor diye biliyorum o biraz kötü etkiliyor ama oda aux çıkışıyla hallolur zaten.dış görünüş içinde öncelikle bi yay tak derim arabanın duruşunuda sürüş keyfinide çok güzelleştiriyor.kazasız belasız binin inşallah.

inanırmısın Burak daha denemedim mp3 çalmayı ama opel.com.tr de teknik özelliklerde şöyle yazıyor "CD 40 radyo/CD/MP3 çalar - 7 Premium Hoparlör" sanırım çalıyor. ayrıca CDC40 olduğu için aux girişi koymamışlar ne alakaysa.

Geri