2010 ASTRA CDTI yan aynası kırıldı.

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan phoenix78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

phoenix78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
22 Eyl 2007
Mesajlar
251
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 2010 model Astra CDTI aracımızın aynasına ankara real otoparkında çarpmışlar. Aynanın alt kısmındaki parça düşmüştü sorun yok diye düşündük fakat sonrada aynanın cam kısmınında kırıldığını farkettik. Ankara Reis opele aracı gösterdiğimde yaklaşık 470 tl bir fiyat çıkardılar komple değişmesi gerekiyormuş. 2009 aynalarıda 2010 lara uymuyormuş yeni çıkanların aynası daha büyükmüş. Açıkcası bana verilen fiyat fazla geldi. Şimdi aracı alıp şaşmaza götürmeyi planlıyorum fakat orada daha ucuz mu olur bilmiyorum. Ayrıca birde garanti meselesi var. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Acaba sağ aynanın sadece cam kısmını bulup taktırmak mümkün mü onuda öğrenmek istiyorum. değerli görüş ve fikirlerinizi bekliyoum. Kazasız belasız günler dilerim.
 
bendede 2005 astra h var bizimde park halınde çarpmışlardı altındakı siyah alt kapagı çıkmıştı çıkmacıdan 10 liraya onu almıştım.Cam kırıldıysa yada komple ayna ıstıyorsan uygun fiyata www.parcatreni.com dan bulabilirsin şahsen ordan çok alışveriş yapıyorum 3 gunde kapında ister havale ister kredi kartı biraz araştır servise gidipte parana yazık etme derim şahsen.:)
 
Mertkan bey garanti olayı sorun olmaz mı? Ayrıca 2010 modellerin aynaları henuz ellerinde yokmuş getirteceklermiş. Sizin dediğiniz sitede 2010 modeller için olan aynadan göremedim. Sadece ayna kısmını bulmak mümkün olurmu?
 
guven otoya gıt bak yaa urasma hıc cıkma bulursun
 
Mertkan bey garanti olayı sorun olmaz mı? Ayrıca 2010 modellerin aynaları henuz ellerinde yokmuş getirteceklermiş. Sizin dediğiniz sitede 2010 modeller için olan aynadan göremedim. Sadece ayna kısmını bulmak mümkün olurmu?
garantiyle bi alakası yok onun zaten benımki ilk kasa oldugu için aynanın arka kapagını yani gövde rengindeki kapagı ordan aldım alt siyah kapagınıda çıkmacılardan buldum kazalı bi arabadan çıkarttırdım baska turlu olmaz o siyah parça tek satılmaz zaten banada 260 lira gibi bi fiyat çıkartmıştı servis tabi bi ayna için degmez demiştim parçatreni gibi bazı siteleri dolaşın mutalaka bulursunuz zaten araştırın biraz servise gidip paranızla rezil olmayın derim . mekanik bir sorun olmadıktan sonra asla servise gitip paramla rezil olmam . :)
 
Geri
Üst