2010 model astra 3 arka frenler diskmi kampanamı?

ramazansivgin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar araştırdım sorumla ilgili konu bulamadım. 2010 model astra 3 lerde arka frenler diskmi kampanamı oluyor.

paylaşacağınız bilgiler için şimdiden sağolun

Kampana değil , DİSK

1.4 lerde kampana diğer hepsi disk

1.4 lerde kampana diğer hepsi disk

Astra H lerde

Makjazsız kasa yanı 105 ps ler de önler disk arkalar kampana.. Makyajlı kasalarda yanı 115 ps ler de ön ve arkalar disk..

2011 astra larımı dıosun :S:S:S ne kampanası yahu arabanın enjoyunda bıle kampana yok on sogutmalı dısk arka normal dısk sahsen daha dun aracı satın aldım arac daha ıtalyada yolda haftaya salı alıcagım teslım

2011 astra larımı dıosun :S:S:S ne kampanası yahu arabanın enjoyunda bıle kampana yok on sogutmalı dısk arka normal dısk sahsen daha dun aracı satın aldım arac daha ıtalyada yolda haftaya salı alıcagım teslım

1.4 motor olanlarda arkalar kampana 2004de olsa 2011de olsa

Frostmanhkn arrkadaşım hayırlı olsun allaha kaza bela vermesin. bende astra 3 cdti ilerle ilgileniyorum. şuan opel liste fiyatı konfor paketli 35850 tl gibi birşey heralde. tüm özelliklerini yazabilirmisiniz acaba arabada ne var ne yok.

Astra H 2010 larda on arka disk var hatta 4 bijonlu araclarda disk olan var, onceden eger aracta kampana kullanildiysa bijonlar 4 lu idi (4x100). Ve eski donanim paketinde sadece enjoylarin bazilarinda ve esentialarin hepsinde arkalar kampanaydi, hatta katalogda yaziyor.

Son düzenleme:
2006 astra h 1.3 cdti arkalar disk ve jantlar 5 bijon

Geri