2010 opel Vectra Tek Foto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

34ER8001

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2010-Opel-Vectra_1.jpg

Frankfurt Otomobil Fuarında tanıtılmayı bekleyen 2010 model Opel Vectra , Avrupada test sürüşü sırasında casus fotoğrafçılara yakalandı.

Yeni Opel Vectra ilk olarak Avrupada satışa sunulacak,Yeni otomobili ile Avrupa pazarına rakipleri Ford Mondeo ve Volkswagen Passat’tan daha iddaalı girmeyi hedefleyen Opel, yeni otomobilinin motor seçeneklerini Avrupa pazarına göre düzenlemiş: 2010 Opel Vectra’da 2.8L V6, 2.7L V6 turbo dizel motor seçenekleri olacak.
Opel Vectra Avrupanın ardından Amerika’da Saturn Aura İsmi ile satılacak.

dikkatli bakarsanız bu fotodan arkası nissan primera , önü ise passatı andırıyor gibi, biraz toparlama bişey olmuş ama fena da değil . . .

jantlar kucuk ve cirgin

İlk Bakista Nissan 350 Z modelini andiriyor sanki

bence bu fatoştan başka bişi değil. Duran arabanın jantları net olur. Eğer gidiyorsa içinde şöför olur.

bence bu fatoştan başka bişi değil. Duran arabanın jantları net olur. Eğer gidiyorsa içinde şöför olur.

Abi süper dikkat valla ben şöfere falan bakmadım, casus fotocular çekmiş diyince ahaaa dedim iyi yakalamış adamlar dedim püüü:eek:

halit büyüksün dikkaaattlisinnn bravo :good:

Casus resim çeken fotoğrafçı,resim üzerinde oynama yaparak,görünümü güzelleştirme çabası içine girmez,ayrıca resim casus resim falan değil...

Araç gayet güzel bence,paylaşım için teşekkürler...

çok beğendim!eğer foto orjinse bu araba baya tutar gibii!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...