2011 astra cdti motor yağının suya karışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mercan_b
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mercan_b

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım 2011 model 12.500 km de yüksek hızda fan çalıştığını farkettim. hararet 100 dereceye çıktı. motor kaputunu açtığımda antifiriz deposunun içinin ve dışının yağ olduğunu farkettim. yağ çubuğunu çektiğimde hiç yağ kalmadığını gördüm.

bu durumun olması normal mi? araçta ilerleyen zamanlarda problem yaşar mıyım?

Arabanı oynatma garantin olduğundan çektir...hiç normal değil...sonra bu hali ile kullandın derler başına iş alırsın..tek diyeceğin birden hararet yükseldi motoru kapattım gelin alın de...

garantiyi aradım. aracı servise çektiler. 12.500 km de böle bi sorunla karşılaşmam hayal kırıklığı yarattı. güvenim kalmadı. ilerde yine bu gibi probleler yaşar mıyım.

Geçmiş olsun üretim montaj hatası..oda sana denk gelmiş.
Bence devamlı servisle kontakda ol neler yapılıyor sonuçta tüm parçaları sekmenleri dahi kontrol etsinler...sonradan başın ağrımasın

muhtemelen yağ soğutma radytörü delinmiştir yada kücük catlak olmuştur ordan suya yağ karıştırır..sonucu bildirirsen sevinirim

araç yağı almış olduğu gibi soğutma sistemine basmış... conta problemi gibi de duruyor...motor haşlanmıştır muhtemelen ...
eğer araç garantide ise ve ortada teknik bi arıza varsa-ki öyle buna kullanım hatası diyemezler.. tamir değil aracı değişmelerinde ısrar edin zıra elinizde conta yakmış motoru açılmış piston sekman işlem görmüş belki kapak taşlanmış vs vs bi araç olacaktır...
hakkınızı arayın yani...her ne kadar bu memlekette en zor işlerden biri bu olsada...

araç yağı almış olduğu gibi soğutma sistemine basmış... conta problemi gibi de duruyor...motor haşlanmıştır muhtemelen ...
eğer araç garantide ise ve ortada teknik bi arıza varsa-ki öyle buna kullanım hatası diyemezler.. tamir değil aracı değişmelerinde ısrar edin zıra elinizde conta yakmış motoru açılmış piston sekman işlem görmüş belki kapak taşlanmış vs vs bi araç olacaktır...
hakkınızı arayın yani...her ne kadar bu memlekette en zor işlerden biri bu olsada...
Garanti kapsamında araç yerine bozulan parçaları değiştirirlermi acaba?
Mesela motor bloğu, kapağı veya komple motor mesela?

sorun yağ keçelerinden de olabilir ısınınca motor suyuna karışmış olabilir eğer ki arabayı geri almazlarsa tüketici korumaya gidin ve almanya ya yazın bu durumu sonuçta sıfır aldınız yazık günah insan tamiri olan sıfır arabaya binmek istemez ben şahsen binmem

Öncelikle geçmiş olsun, yukarı arkadaşlar herşeyi söylemiş, servis ile iletişimi kesmeyin. Bunun gibi durumlarda araç tamir edilip verilir, yerine yenisi verilmez.

Geri