2011 Astra H kasa direksiyon kitlenmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arminas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arminas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar,

70 bin km deki aracımı kullanırken ,yolda aniden direksiyon ağırlaşması sonrasında kitlenmesi ve ABS hatası aldım .Ekranlar gidip gelmeye başladı.Allah'tan yavaş seyir halinde olduğumdan yol kenarına arabayı zar zor çekip stop ettirdim sonrasında da araba çalışmadı.Aküyü yeni değiştirdim .

Problem neden olabilir ?

Teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar,

70 bin km deki aracımı kullanırken ,yolda aniden direksiyon ağırlaşması sonrasında kitlenmesi ve ABS hatası aldım .Ekranlar gidip gelmeye başladı.Allah'tan yavaş seyir halinde olduğumdan yol kenarına arabayı zar zor çekip stop ettirdim sonrasında da araba çalışmadı.Aküyü yeni değiştirdim .

Problem neden olabilir ?

Teşekkürler...

Az çok benim başıma gelen durum gibi görünüyor.

Şarj Dinamosuna baktırın

Cevaplarınız için teşekkür ederim ,Oto Saniyide şarj dinamosunun içindeki kömürün bittiğini söylediler , kömür değişimi yaptılar 50-60 bin km gider dediler.

Aracım Opel Astra 2011 H kasa 1.3 dizel şimdiye kadar başıma 3 tane kronik problem geldi bir tanesi bu problem diğeride kalorifer kazanı klape arızası
http://www.opelim.net/forums/teknik-servis/120609-2011-astra-h-kasa-kalorifer-problemi.html
Diğeride korna arızası
başka kronik problemi var mı bu araçların ?

Cevaplarınız için teşekkür ederim ,Oto Saniyide şarj dinamosunun içindeki kömürün bittiğini söylediler , kömür değişimi yaptılar 50-60 bin km gider dediler.

Aracım Opel Astra 2011 H kasa 1.3 dizel şimdiye kadar başıma 3 tane kronik problem geldi bir tanesi bu problem diğeride kalorifer kazanı klape arızası
http://www.opelim.net/forums/teknik-servis/120609-2011-astra-h-kasa-kalorifer-problemi.html
Diğeride korna arızası
başka kronik problemi var mı bu araçların ?

göğüsten ve direksiyon plastiklerinden tıkırtı gelir genelde

ama tamamen şans işi mesela bende cim modülü(korna) arızası ve klape arızası meydana gelmedi. Ama Tıkırtı var. Yalıtım yapmak gerek.

Geri