2011 astra hb essentia kp??? BEYAZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan menatur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

menatur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar aracımın kaporası yeni ödedim, 3 ocakta teslim alıcam.
Aracın donanımı hakkında bir sıkıntım yok ama her nedense biraz sade bir
görünümü var. yapılabilecek modifikasonlar hakkında bilgilerinizi almak istiyorum. kafamda camlara hafif tonda film ve xenon far kullanmak gibi bir düşüncem var.
saygılar...

hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullanın :) tavanınada parlak renkde folyo cekdirirseniz cam tavan görüntüsü alabilirsiniz, ayrıca sislerede beyaz lambada takabilirsiniz

Öncelikle Hayırlı Uğurlu olsun Allah Kaza Bela Vermesin...:)
beyaz araçlarda BANA GÖRE siyah film Siyah 17 jant her tarafı bembeyaz olacak arabanın panjurdan kapı kollarına,çıtalarına kadar 2 Egzoz farketmez biri süs de olabilir Tabiki yay bide rüzgarlık olursa tadından yenmez diye düşünüyorum açıkcası.:=)

Araç gelmediyse hiç film çektirmekle uğraşmayın Fabrika çıkışlı renkli cam isteyin.

mete paylaşımın için sağol...

düşünmesi bile insanı tatmin ediyor

ah birde aracı eşimle paylaşmak zorunda olmasaydım, diyorum...

easytronik mi ve kaç a maloldu acaba bizde düşünüyoruz da..

fabrika çıkışı renkli cam için yarın bir fiyat alayım, iınşallah geç kalmamışımdır. bu arada fiyat farkı hakkında bilgisi olan biri var mı???
bu iş istanbulda mı yapılacak yoksa ispanya da mı???

1.3 cdti essentia kp manuel
koltuk koruması boya koruması taban için karter
35 850 TL

Merhaba,
Kapı eşikleri ve cam çıtaları(krom) olabilir.Ben mayıs ayında almıştım teknik gri renge her ikisi de çok yakışıyor tavsiye ederim.
Bir de far kontrol ünitesinin çerçevesi ile torpido gözünün üzerindeki siyah plastik parçaları 3M carbon ile kaplattım.Bence güzel oldu ama zevk meselesi tabi:)

abi araç beyaz ise, farlarınla sislerini xenon yap, uzunlarını yaktığındada sırıtmaması için beyaz gibi yanan mavi ampullerden takabilirisin, sonra çok koyu olmayan, çizilmez solmaz bi cam filmi, plakalık lambalarınıda beyaz yapabilirsn, sonra birde app plaka, ön tampon altındaki splitteri de beyaza boyatabilirsin, belki ilerde güzel bi jant seçimi yapabilirsin ama şimdilik bu kadar yeterli abi. ilk zamanlar opel corsa almayı düşünüyorduk, şimdi astra classic 3 almaya karar verdik bende beyaz alıp bu dediklerimi yapıcam.

Geri