2012 Astra H 1.3 CDTI alınır mı?

Tolga KARACA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar sevdiğim bir arkadaşım Ford Focus 1.4 80Hp benzinli aracını dizel bir modelle yenilemek istiyor.

Baktığı araçlaran i30 dizelin yanısıra benzinli Mazda 3 den etkilenmiş ancak Astra H 1.3 ün prestij, kalite ve 2. el avantajını beğendiğinden bu aracı düşünüyor ancak etrafında "sorunlu ve gitmiyor" diyenler var.

Bu konuda görüşlerinizi rica edeceğim bu araçların kronik sorunları var mıdır?

Ynt: 2012 Astra H 1.3 CDTI alınır mı?

fiyatı konusunda bir fikrim yok ama astra g alsın ama astra h ye para vermesin. Zaten motor fiat motoru konfor konusunda az donanımlı.

Ama Astra G nin sıfırı ve dizeli yok, olsaydı bile rakiplerinin yanında epey yaşlı dururdu arkadaş Focus II sini değiştirmezdi sanırım.

ben astra g alsın deken tavsiye etmediğimi anlatmak için söyledim.
Ben arkadaşımla aynı anda araba aldım o astra h 1.6 benzinli ben yeni astra 1.4 T aldım. şimdi pişman keşke almasaydım diyo. Sebebi: iç donanım çok geri , iç mekan çok dar . Ama focusu bilmem yorum yapamayacam. Bence arkadaşın değişecekse yeni astra alsın.
şunuda söyleyeyim eniştemde var asra h dizel 230 binde o memnun. Bu tür takıntıları yok çünkü. Yürümüyo olmasıda ilk kalkınca biraz ağır sadece sonra gayet iyi.

Arkadaşın Focus II 1.4 modeli Astra H dan donanım olarak geri, iç mekanı da beğenmiş zaten iki kişilik bir aile.

Henüz test etmemiş ama yolcu olarak bindiği Astra 1.3 için "kalkıştan kısa süre sonra epey güzel hızlanıyor" diyordu, zaten her türlü 1.4 80Hp Focus tan iyi gider..

Evet, Astra J yi daha çok beğeniyor ama almaya imkanı yok.

Tolga Bey ben 3 sene Astra h ye,1 sene chevrolete bindim. astra 1.3 triptonik dizel. 2007 modeldi.Ve şu an araç hala bizde babam kullanıyor.

1.3 olduğu için ilk kalkışta tabiki büyük bir performans yok ! Ama dayımın tabiri çok güzeldir hala aklımda yaw bu tank gibi araba derdi.Çünkü alt takım muhteşem.araç içinde de öyle dar değil yani 4 kişi çok rahat binebiliyor.+ aracın gaz pedalının altında turbosu var.Sport tuşu var.Sport tuşu inanılmaz etkiliyor yani sollayamadığım araç çok azdır.

Yemin ediyorum adam bana sol çamurluktan bir daldı adamın doblosunun önü pert olmuştu resmen ama benim araçta çamurluk çok az içeri girmişti.Bana maliyeti 80 liraydı o bölgenin tamiri :D kaskoyu bile bozdurmadım.O yüzden tank hemde süspansiyonu çok iyi çukurları felan az hissediyorsunuz.

aracın tek bir kronik sorunu vardı o da turbonun motor suyu bölümündeki kabloyu yırtması mıydı neydi.O dönemki araçların hepsinde vardı.20 liraya tamir etmişlerdi.Bir daha da hiç sorun etmedi.Yaw hayatımda kullandığım en sorunsuz araçtı diyebilirim.Gözü kapalı alsın.öyleki 2007 model aracımıza 30 bin verdiler yine satmadık.Babama dedim hem çok az yakıyor hem sorunsuz neye satıyorsun !

Gözü kapalı alınacak arabalardan biri bana göre.Kullandığım için söylüyorum.Triptoniğinde de tek sorun yaşatmadı.Maşallah diyim yaaa :D

Teşekkür ederim Uğur bey..

Müşterilerimden Astra H kullanan herkes (Astra aldığımda kendilerini belli etmişlerdi) sizinkine paralel yorumlar yaptılar, bu kişlerin birçoğu da şuan üst sınıf araçlar kullanan kimseler, özellikle "tank gibi" tanımlaması ortak ifadelerden.

mevcut arabasından sonra mutlaka tavsiye ederim ve rakiplerine göre daha sağlam çünkü bütün kronik sorunları giderildi..

Geri