2012 corsa d xenon için tampon mu sökülüyor ?

corsa2012

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar mereba 2012 corsa d aracıma xenon taktırmak istiyorum ama duyduğuma göre önce farın sökülmesi için ön tamponun komple sökülmesi gerekiyomuş doğrumu. Takdıran arkadaşlar varsa nasıl yaptırdıklarını söyleyebilirmi. Bide nası ve hangi marka önerirsiniz ve kaç binlik olmalı. Teşekkürler...

ılk defa bunu senden duyuyorum usta kı benım eskı corsamda uzun kısa xenon vardı aldıgımda farları degıstı bakım yapıldı felan hıcte sokulmedı sakında sokturme

yok söktürmem zaten de 2012 corsa bnm aracaım bikaç kişiden duydum o yüsden sorduum

merceksizse allah aşkına takmayın. kendinizi düşünürken karşıdakinide düşünün. fotoğraf makinası flası gibi gezmeyin...takarsanız adam akıllı mercekli bir farla yapın...

Ampül değişimi için kaput içi yeterli fakat farı sökecekseniz tampon altında vida olduğu için ön tampon aşağı inecek. Sonra geri takınca da birdaha ilk oturduğu gibi olmaycak ve zamanla far kenar ve altlarından açma yapacak. Benden demesi.

Evet kardeşim banada öyle dediler o yüzden hiç elletmedim bence sende elletme boşver zenon amcayı böyle orjinal ampuller ile gez gitsin hatta bana farların beyaz mı diye çok soran oluyor yok diyorum orjinal gün ışığı rengi ama beyaz gibi duruyor diyorlar

Ben taktırdıgımda farı söktü adam Sis taktıgımdada tamponu baya actı arac ufak oldugundan hersey cok karısık

Tampon sökmeden de takılır da çok zahmetli oluyor. Tamponu söktürmekten niçin çekiniyorsunuz ki oldukça kolay bir işlem.

Ben taktırdıgımda farı söktü adam Sis taktıgımdada tamponu baya actı arac ufak oldugundan hersey cok karısık

Ah benim eski 307 imi görecektin sen :D abi adamlar her bir ampül için koca koca kavanoz kapağı gibi kapak yapmışlar çevir çıkar değiştir ampülü geri çevir kapağı tak bu kadar basit :D :rakir:

Corsada sadece gündüz farını değiştirmek için kapak var oda minnacık bişey benim 6 aylık yeğenimin eli lazım açmak için :D diğer ampüller patlarsa gecenin bir vakti Allah kerim artık

Ampül değişimi için kaput içi yeterli fakat farı sökecekseniz tampon altında vida olduğu için ön tampon aşağı inecek. Sonra geri takınca da birdaha ilk oturduğu gibi olmaycak ve zamanla far kenar ve altlarından açma yapacak. Benden demesi.
Aynen kardeşim çok doğru söylüyosun kesinlikle söktürmem ki bana deseler xenon için sökülmesi gerek die emin ol tamam kalsın taktırmam derim yani. saol kardeşim aydınlattığın için

Geri