2012 Model Opel Astra Sedan almayı düşünüyorum. Lütfen yardım ediniz

ankaradann

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar ben ford c-max gibi bir araç almayı planlıyordum. Ancak verdiğim borçları geri toplayamadım ve elimde 20bin tl nakit var. Piyasada baktım üstüne kredi çekip alınabilecek araba olarak Opel Astra Sedan Triptronic konfor paketini gördüm. liste fiyatı an itibariyle 40.775 yarısını verip yarısınada kredi çekmeyi düşünüyorum. Triptronic olmasını eşim istiyor. Araba kullanırım bu sayede diyor. 4 kişilik bir aileyiz. Genelde sedan kasa ile ilgili olumsuz yorumlar okudum. Beğenende var ama kalkışlarda çok yavaş olduğu söyleniyor. Araçtan memnun olursam LPG yaptırıp uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Memnun olmazsam borcu biter bitmez elden çıkarmayı düşünüyorum. Altımdaki aracı zamansız satmanın sıkıntısı ile acil arabaya ihtiyacım var. 2.el ilanlara baktım (ki 2.el düşmanıyımdır) aklıma yatan bir araç çıkmadı. Ne dersiniz acil YARDIM. ayrıca bayiden bayiye bu fiyat ne kadar değişir

madem opel düşünüyorsun yeni astra sedan ıda bir incele bence. 42500 tl den başlıyor. Hangi model olursa olsun fiyat donanım olarak her türlü rakiplerini ezer geçer. Hayırlısı olsun

ben yeni 2012 opel astra classic 3 1.3 cdti essentia aldım .. hb tabii ki ... inan sedan kadar geniş ve küçük olduğundan isteklere daha fazla cevap veriyor.. fiyat olarakta daha uygun ..dizel üretimi yok diye biliyorum ..özellik olarak da full ...yerinde olsam sedan yerine hb kasayı tercih ederim ...

ben dizeli 41.400 e aldım ancak son üretimdi... çekiş gücü konusunda dağ bayır gezmeyeceksen sorun yaşamazsın hele ki benzinli modellerde...vergi ve diğer işlemleride benzinlide daha uygun .. uygun fiyata özellikleri olan bir araç istiyorsan ben sana aldığım araçtan öneririm ... şimdiden hayırlı olsun

merhabalar,

ben ötv zammından 1 gün önce astra sedan 1.6 enjoy aldım. 37750 fiyatı + cam filmi ile beraber siyah araç. geçen gün teslim aldım aracımı ve çok beğendim. Yakıt tüketimi inanın muazzam... EURO 5 motor hakkını veriyor. istanbul (akşam avcılar trafiğini bilen bilir) trafiğinde ilk 300km için ortalamam 7lt... ve bunun motor açıldıktan sonra 6lt olan fabrika verilerine doğru çekileceğine inanıyorum. Eski arabam dizel otomatik focus'du... neredeyse başabaş bir tüketim değeri olacak...

astra 40000tl altındaki en dolu araç, fiyatını sonuna kadar hakediyor...

Ayrıca A16XER motorlara şu an için LPG takılmıyormuş. Subapların magnezyum alaşımlı olmasından dolayı. Ancak tüketim değerlerin 6lt'ye düşerse zaten taktırmaya gerek olmayacak...

evet h kasadan bahsediyo.ben de yeni aldım 1 hafta oldu alalı.çok memnunum.bu arada galiba topici hortlattım :)

ben yeni 2012 opel astra classic 3 1.3 cdti essentia aldım .. hb tabii ki ... inan sedan kadar geniş ve küçük olduğundan isteklere daha fazla cevap veriyor.. fiyat olarakta daha uygun ..dizel üretimi yok diye biliyorum ..özellik olarak da full ...yerinde olsam sedan yerine hb kasayı tercih ederim ...

ben dizeli 41.400 e aldım ancak son üretimdi... çekiş gücü konusunda dağ bayır gezmeyeceksen sorun yaşamazsın hele ki benzinli modellerde...vergi ve diğer işlemleride benzinlide daha uygun .. uygun fiyata özellikleri olan bir araç istiyorsan ben sana aldığım araçtan öneririm ... şimdiden hayırlı olsun
Hocam benimde aynı 2012 astra h hb 1.3 cdti essential comfort paket..siz ne zaman aldınız aracı 41.400 e ..

Geri