2013 Astra j on tampon Hakkında Acil görüşlerinize ihtiyacım var....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hbo33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hbo33

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar herkese merhaba sizlerden yardım istemekteyım. aracımın resimde belirttiğim yeri yani ön tamponun ortasında duvara sürtünmeden dolayı çizik oluştu araca bu şekilde binmek hiç içimden gelmiyor bu çizilen yeri boya veya folyodan başka birşey kapatmıyor. Aracımın tamponunu boyatmaktansa folyo kaplatmak daha cazip geldi. Bu çizilen yeri sizce Siyah mat folyoyla kaplıyıp plakalıgın oraya kadar indirip desenmi versem yoksa sadece çizilen yeri beyaz folyo ilemi kaplattırsam kararsız kaldım sizlerinde fikirlerini almak istedim yardımcı olabılırsenız sevinirim.
[img=337x600]http://sv102.piclect.com/f081d1af1/o/14/07/03/dsc0331.jpg[/img]
[img=800x449]http://sv102.piclect.com/b7d2504ad/o/14/07/03/dsc1516.jpg[/img]

Ynt: 2013 Astra j on tampon Hakkında Acil görüşlerinize ihtiyacım var....

Orasi cogu aracta bukadar olmasada ciziliyor.
Bence lokal boya yaptirin orayi.
Seffaf  kaplanabilinirse guzel olur kanaatindeyim.

Hemserim oraya rotus yaptir hic ugrasma folyo ile falan. Zaten o bolgeye bir pasta yaptirsan onlarin yarisi gider, kalanida rotus ile hallolur. Koca tamponda orayi surtmeyi nasil basardin?

Ben surtturmedım topragım ya arkadas park yerınden cıkarken surtturmus nasıl becermıs ınan bende bılmıyorum.  kaportacıya gosterdıgımde rutus olmaz demıstı sırıtır dedı cunku ortadakı cızık olan yer derın bıraz  :(

Hocam çok büyük bir şeyi yok aslında. Hatta yakın fotoğrafta görünce ancak farkedilebiliyor. Ama tabiki sizin gözünüz hep orda olduğundan büyütüyorsunuz :) Bence de pasta ile deneyin giderebildiğiniz kadar giderin, sonrasını rötüşla geçirebilir veya minimize edebilirsiniz :)

Benim aracımda bu kadar olsa şükrederim heralde şu anki haline nazaran :)

beyaz folyoyla şerit halinde kapatın. Allah korusun ilerde tampon boyanması gerektiği durumlar olurs ada komple boyatır kurtulursunuz..

Geri