2013 Corsa 1.3 cdti 95 bg start stop

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canheper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canheper

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar merhaba

Corsa 1.3 cdti 95 bg start stop aliyorum yil sonu uygun fiyatlari ile. Dogru mu yapiyorum yanlis mi bilemiyorum. Yorumlariniz nelerdir cok merak ediyorum?

Ynt: 2013 Corsa 1.3 cdti 95 bg start stop

canheper link' Alıntı:
Arkadaslar merhaba

Corsa 1.3 cdti 95 bg start stop aliyorum yil sonu uygun fiyatlari ile. Dogru mu yapiyorum yanlis mi bilemiyorum. Yorumlariniz nelerdir cok merak ediyorum?

Aramıza hoş geldiniz.

Corsa sağlam ve güvenilir bir arabadır, ayrıca seçtiğiniz model ekonomisiyle de sizi memnun edecektir.

B sınıfının en az yakan araçlarından 95 bg versiyonu hem az yakar hemde çok kaçar tabirinin karşılığdıır çok doğru bir tercih :)

Ynt: Ynt: 2013 Corsa 1.3 cdti 95 bg start stop

2.el piyasasinda 95 lik arac pek yok. 75 bg ise cok var. Tereddut ettigim nokta bu. Yoksa corsa nin saglamligi tercih sebebimdir. Acikcasi yeni clio ve fiesta arasinda cok gittim geldim. Ama opelin saglamligi ve guvenilirligi karsisinda diger araclarin goz alici donanimlarindan vazgectim. Tek korkum var. Onceki aracim 2007 1.5 crdi 90 bg getz idi. 75 lik corsa kullandim fakat pek tatmin etmedi. Umarim 95 bg daha farklidir. Bu arada 41500 e aliyorum. Karter koruma + park sensoru.

welllcommee

hoşgeldiniz güzel bi tercih corsa tabiki bnde yıl sonu diye çok düşündüm ama  2 hafta önce 0 astra aldm hiç pişman değilim :)

95lik corsa fazla yok o konuda haklısınız performans olarak ben olsam uç noktalar beklemezdim bunlar ekonomi araçları sonuç olarak ama astra o motorla 1.3 95le yeterince iyi gidiyorsa corsa hafiflikle dahada hızlı ve seri olur bence.

Ynt: Ynt: Ynt: 2013 Corsa 1.3 cdti 95 bg start stop

albertxx link' Alıntı:
95lik corsa fazla yok o konuda haklısınız performans olarak ben olsam uç noktalar beklemezdim bunlar ekonomi araçları sonuç olarak ama astra o motorla 1.3 95le yeterince iyi gidiyorsa corsa hafiflikle dahada hızlı ve seri olur bence.

Katiliyorum, corsa tavşan gibi ziplar deyim yerindeyse.

Önceki aracım 95 lik corsa idi ve gidişinden cok memnundum :)

Geri