evet arkadaşlar bilmeyerek soruyorum bayileri aramadım hiçbir yerle görüşmedim acaba 2013 fiyat listesi edinen varsa paylaşımda bulunabilir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nvral link' Alıntı:opelin siyesinde hem 2013 hemde 2014 fiyat listeleri var. ama 2013 araç kaldığını sanmıyorum.
Hayırdır astra koleksiyonu yapmaya mı karar verdin? Elindekini naptın mirim ?wave61 link' Alıntı:evet hocam baktım şimdi sağolun.. fakat fiyat alanlar ve son zamanda edinenler varsa fiyat bilgilerini paylaşmalarını rica edeceğim..
benlik bir durum yok hocam ailemize bir astra daha katma durumumuz var mondeo trend satılıp ikinci bir astra aileye katılabilir tabii ki lpg sizharunhoca link' Alıntı:Hayırdır astra koleksiyonu yapmaya mı karar verdin? Elindekini naptın mirim ?
"tabii ki lpg siz" bak bu önemli işte... ailenize istediğiniz kadar astra alabilirsiniz uygundur kahka536wave61 link' Alıntı:benlik bir durum yok hocam ailemize bir astra daha katma durumumuz var mondeo trend satılıp ikinci bir astra aileye katılabilir tabii ki lpg siz
harunhoca link' Alıntı:"tabii ki lpg siz" bak bu önemli işte... ailenize istediğiniz kadar astra alabilirsiniz uygundur kahka536
HB, sedan?ser4 link' Alıntı:Ben balkandan aldım nisan ayında 2013 model 1.4 140 hp cosmo neptün mavi 58 000 tl ye ve de ellerinde 2013 model araçların olması lazım arayıp bi sorun isterseniz