iki senedir çinden aldığım ürünlerin sayısını bile unuttum. gündüz ledi almıştım geçen sene. aynı ürün hepsiburada da 70 tl ye satılıyordu. çinden kargo dahil 5 tl ye geldi Çifti. aynı ürüne burda satılırken neden daha fazla odeyeyim. burada satılan "garantisi biziz abi" denilen ürünlerde çinden geliyor zaten. dolar geçen sene 2 tl civarında iken buradaki fiyat ile Çin fiyatı arasında %50 yada daha fazla fark oluyordu şuanda fark azalsa bile yine uyguna geliyor. 2 tlye telefonlar için temperli cam satan ve bunu ücretsiz olarak gönderen yerden alışveriş yapılmaz mi
ayrıca [MENTION=61380]Nobran[/MENTION] ın dediği gibi Çinin kendi markalarıda şaşılacak derecede dayanıklı oluyorlar. neden şaşılacak diyorum çünki bu zamana kadar ülkemizde Çin malı diye firmaların getirip sattıkları ürünler hep merdiven altı üretim mallar olduğu için Çin malı kalitesiz olur düşüncesini yerlestirdiler. şuanda Çin markası olan huawei marka telefon kullanıyorum. 2 sene oldu hala tık demeden çalışıyor maşallah. telefon 3 sene kadar önce piyasaya çıkmış huawei ascend mate model bir telefon. adamlar 3 sene öncesinde büyük markalar Lithium-ion pil kullanırken huawei bu telefona lipo pil koymuş. önceden kullandığım samsung marka cihazları bir sene sonra batarya değişimi yapmadan kullanamazdim. Lithium-ion pilli samsung ları şarjdan çıkarttığım gibi %98 gösterirdi. ilk alındığında günü çıkartan telefon bir sene sonra ancak yarım gün dayanirdi. Huawei aldığım 2 sene olmasına rağmen şarjı ilk günkü performansında. Tek sarjla 5-5.5 saat ekran kullanabiliyorum. hee alırken kaliteli olduğunu biliyormuydum hayır
büyük ekranli ucuz telefon ararken yeni modeli çıkacak diye stok bitirme indirimi cazip geldi, telefon telefondur diyip aldım. şimdi bozulacak olsa yine gider kesinlikle huawei alırım
Huawei ascend mate 7 - Tapatalk

Huawei ascend mate 7 - Tapatalk