Arkadaslar ben bunu merak ediyorum 3. cü fren gözü nedir ne gibi faydalari vardir zafirada olup olmadigini nasil anlariz dikiz aynasinin arkasinda bir sensor var ama ne ise yaradigini bilmiyorum selamlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
starterbox' Alıntı:Arkadaslar ben bunu merak ediyorum 3. cü fren gözü nedir ne gibi faydalari vardir zafirada olup olmadigini nasil anlariz dikiz aynasinin arkasinda bir sensor var ama ne ise yaradigini bilmiyorum selamlar
o dediğin yağmur yada ışık sensörü, otomatik kararan aynada sensör aynanın sana bakan kısmında ufacık bi oyukcuk olması lazım...starterbox' Alıntı:lamba degil arkadaslar dikiz aynasinin arka kisminda yani cama bakan kisminda sensor var onu diyorum yani arabanin ön camindan bakinca dikiz aynasinin arkasi görünüyorya orasini diyorum lamba degil sensör
astrammm' Alıntı:arkadaşlar dogrusunu anlatım sizlere ıcten kararan dıkız aynası olan tum aracların aynanın hem ön cama bakan tarafında hemde arka cama bakan tarafın bırer tane sensör olur.. ön cama bakan sensör gunduzmu gecemı oldugunu bılır vede aynayı ona göre ayarlar arkaya bakan sensörse ısıgı alır eger öndekı sensörde ısık alıyorsa aynayı karatmaz veya az karartır.... mesela kontagı acın aynanın öne bakan sensörunu parmagınızla tamamen kapatın ayna kendılıgınden kararır..