3. cü fren gözü nedir ne is görür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

starterbox

Kayıtlı Kullanıcı
Yurtdışı
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar ben bunu merak ediyorum 3. cü fren gözü nedir ne gibi faydalari vardir zafirada olup olmadigini nasil anlariz dikiz aynasinin arkasinda bir sensor var ama ne ise yaradigini bilmiyorum selamlar

arka cam kenarinda olur 3 fren lambasi odur.sanirim senin araçda da vardır.şahinde dogan da bile var..

starterbox' Alıntı:
Arkadaslar ben bunu merak ediyorum 3. cü fren gözü nedir ne gibi faydalari vardir zafirada olup olmadigini nasil anlariz dikiz aynasinin arkasinda bir sensor var ama ne ise yaradigini bilmiyorum selamlar

3.stop lambası yanlış hatırlamıyorsam 94 yılından beri standart yada olması gerekli diye biliyorum.

dikiz aynasının arkasındaki sensörde aracın eğer lüks modelse otomatik gece görüş moduna alır aynayı arkadan gelen ışıklar rahatsız etmesin diye

lamba degil arkadaslar dikiz aynasinin arka kisminda yani cama bakan kisminda sensor var onu diyorum yani arabanin ön camindan bakinca dikiz aynasinin arkasi görünüyorya orasini diyorum lamba degil sensör

Gece özellikle güçlü ışıklarda otomatik kararan aynanın sensörü olabilir ...

yok kardes degil o sensör ön kisimda arkayi görmesi icin ama aynanin arkasinda da var bir tane

starterbox' Alıntı:
lamba degil arkadaslar dikiz aynasinin arka kisminda yani cama bakan kisminda sensor var onu diyorum yani arabanin ön camindan bakinca dikiz aynasinin arkasi görünüyorya orasini diyorum lamba degil sensör
o dediğin yağmur yada ışık sensörü, otomatik kararan aynada sensör aynanın sana bakan kısmında ufacık bi oyukcuk olması lazım...

o zaman yağmur sensörüdür diyecem ama o da ön camda olması lazım...sen bir foto çeksende biz öyle görsek...

arkadaşlar dogrusunu anlatım sizlere ıcten kararan dıkız aynası olan tum aracların aynanın hem ön cama bakan tarafında hemde arka cama bakan tarafın bırer tane sensör olur.. ön cama bakan sensör gunduzmu gecemı oldugunu bılır vede aynayı ona göre ayarlar arkaya bakan sensörse ısıgı alır eger öndekı sensörde ısık alıyorsa aynayı karatmaz veya az karartır.... mesela kontagı acın aynanın öne bakan sensörunu parmagınızla tamamen kapatın ayna kendılıgınden kararır..

astrammm' Alıntı:
arkadaşlar dogrusunu anlatım sizlere ıcten kararan dıkız aynası olan tum aracların aynanın hem ön cama bakan tarafında hemde arka cama bakan tarafın bırer tane sensör olur.. ön cama bakan sensör gunduzmu gecemı oldugunu bılır vede aynayı ona göre ayarlar arkaya bakan sensörse ısıgı alır eger öndekı sensörde ısık alıyorsa aynayı karatmaz veya az karartır.... mesela kontagı acın aynanın öne bakan sensörunu parmagınızla tamamen kapatın ayna kendılıgınden kararır..

olay buuu:alkis:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri