Arkadaşlar bugün 30 bin bakımımı 24300 km de ikinci yıl dolmasından dolayı yaptırdım. Servis olarak İzmir Mercanlara gittim. Forumda fazla etkin olmasa da Mastertech Gültekin Ustamızın bu serviste bulunmasından dolayı evime çok ters bir yerde olmasına rağmen Mercanları tercih ettim. Gültekin Ustam her zaman ki kibarlığı ile yakından alakalı olarak aracımın bakımlarını yaptı. Ona burdan bir kez daha teşekkür ederim. İzmir de yaşayan arkadaşlara Gültekin Ustayla tanışmalarını öneririm. Servis te yapılanlar konusunda ise herkesin bildiği gibi tüm filtreler değişiyor genel kontrol yapılıyor. Yağ değişimi ise benim götürmüş olduğum Mobil 1 ESP 0/40 yağ ile yapıldı. Yağ değişimden sonra yağın yeni olmasından kaynaklanıyor olabilir motor aşırı derece sessizleşti ve çok yumuşak bir çalışma sesine büründü. Geçen yıl başka bir serviste yapılmıştı bakımlarım bu yumuşamayı ve sessizliği hissetmemiştim. Geçen yıl GM 5/30 kullanılmıştı serviste belki yağ farkından dolayı da hissetmemiş olabilirim. Merak edenler için fiyat bilgisi de paylaşayım 450 tl servis + 95 tl yağ.