300 ytl ye nasıl sizce??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rigobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rigobert

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar markalarından pek anlamam ama 300 ytl ye texon h7 8k xenon sisler için ve parklar içinde m-tec ampul taktırdım sızce fiyat nasıl bide texon nasıl bi marka bilenler yardımcı olursa sevınırım

30-40 ytl xenon montajları mtec ampullernde 30ytl oldugunu düşünürsek iyi bir fiyat özellikle xenonların garantisi varsa...

xenonlar 2 yıl garantlı komple sadece ampuller deil yani 25 ytl sis 25 ytl park 200 xenon kit 50 işçilik verdm

xenon

dostum bence xenonlarıda mtec alsaydın pişman olmazsın.o kadar çok xeonan markası warki bilindik bilinmedik.mesela bende monza war oldukça memnunum..mtecde olur hatta üsper olur.6000klık al canawar gibi

mtec çok kaliteli ama çok masraflı bi kere kiti diğerleerinin iki katı başka ampul uymuyor ampulleride diğerlerinin 2 katı =)) bence garantiliyse sorun değil kuzenim strong aldı 2 sene garantili 2. senenin sonuna doğru 2 ampulude sarardı diye garantiden değiştirdi bi 2 sene daha onunla

valla garantili oldugu sürece bi problem olmaz bence,sen de renginden görüntüsünden memnunsan güle güle kullan.fiyat fazla degil bana kalırsa

garantisi olsun markası ne olursa olsun hiç önemli deil =)

benim angel'larda H7 texon 8000k var. memnunum ama keşke 6000 yada 4300k olsaydı da alsaydım. 8000k fazla mavimsi olduğu için bazen yetersiz.

texon mu benım arabada war dı bı ara onumu gormıdum :D mtec number one

Geri