Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar avrupa yakasındaki servislerde fiyat bakımından pek farklı değil, ortalama 740 tl 800 aralığında. Bence 30 bin bakım parçalarını alıp özel serviste yaptırmak daha mantıklı. parçaların toplam maliyeti 280 civarında.
arkadaşlar avrupa yakasındaki servislerde fiyat bakımından pek farklı değil, ortalama 740 tl 800 aralığında. Bence 30 bin bakım parçalarını alıp özel serviste yaptırmak daha mantıklı. parçaların toplam maliyeti 280 civarında.
benim özel servisteki ustada 200 ü gecmez demiştien mantıklısı bence parcaları alıp özel servise yaptırın.arkadaş anlamıyorum su servisleri neden bu kadar ucuyorlar sanki parcaları altından takıyorlar
Önümüzdeki ay benimde yaptırmam lazım,bursadaki servisi aradım 600 -650 tutar dedi .bana çok geldi Bursa'da düzgün özel servis varmı . Arabam astar j 1,4 T ,aslında araba turbo diye özelden de çekiniyorum ,hani bunun bujisi yağı farklıymıs ya ,bu modelde 30.000 de ne değişecek?