30bin bakımı

porshe_82

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar avrupa yakasındaki servislerde fiyat bakımından pek farklı değil, ortalama 740 tl 800 aralığında. Bence 30 bin bakım parçalarını alıp özel serviste yaptırmak daha mantıklı. parçaların toplam maliyeti 280 civarında.

Ynt: 30bin bakımı

porshe_82 link' Alıntı:
arkadaşlar avrupa yakasındaki servislerde fiyat bakımından pek farklı değil, ortalama 740 tl 800 aralığında. Bence 30 bin bakım parçalarını alıp özel serviste yaptırmak daha mantıklı. parçaların toplam maliyeti 280 civarında.

Garanti süresi dolduysa kesinlikle özel daha mantıklı

benim özel servisteki ustada 200 ü gecmez demişti:)en mantıklısı bence parcaları alıp özel servise yaptırın.arkadaş anlamıyorum su servisleri neden bu kadar ucuyorlar sanki parcaları altından takıyorlar

Yakın zamanda 30.000 bakımı yaptıran var mı arkadaşlar? İstanbul fiyatlarını çok merak ediyorum.

aliceinchains link' Alıntı:
Yakın zamanda 30.000 bakımı yaptıran var mı arkadaşlar? İstanbul fiyatlarını çok merak ediyorum.
Yılbaşından önce benzinle araçlar için Odak ta 600 dü ama dizel fiyatını bilmiyorum

ocak ayında Malatya da 30 bin bakımını aracım 1,3 cdti  580 yada 85 gibi bi rakama yaptırdım.

30.000 bakiminda neler yapiliyor 1.6 sport 115 benzinli 24.000 deyim ama bilmekte yarar var :)

Önümüzdeki ay benimde yaptırmam lazım,bursadaki servisi aradım 600 -650 tutar dedi .bana çok geldi Bursa'da düzgün özel servis varmı . Arabam astar j 1,4 T ,aslında araba turbo diye özelden de çekiniyorum ,hani bunun bujisi yağı farklıymıs ya ,bu modelde 30.000 de ne değişecek?

Geri