33 AD 466

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aydn1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aydn1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.facebook.com
Ynt: 33 AD 466

Hayırlı olsun güle güle kullanın:) Ayrıca active select allah sabır versin yakıt konusunda :)

Maşallah.İyi günlerde kullanın.

aha ben burayı bılıyorum burası Shell hatta adı neydı yaaa unuttum  her geldığımde tır ı burda yıkatırdım oranın yıkamacısı gerçekten cok güzel ışını yapıyor  oralara yakın mı oturyorsun kardeşim aşağıda da hemen sahıl var sahılı gerçekten cok güzel mersının

şu turbonun yazısına ve egzoz ucuna hastayım, ucu takıp yazıyı da yapıştıracam ama kafa tutanlara ne cevap veririz bilemem  023hm :)

maaşallah Allah iyi günlerede kullanmayı nasip etsin.

niko22 link' Alıntı:
şu turbonun yazısına ve egzoz ucuna hastayım, ucu takıp yazıyı da yapıştıracam ama kafa tutanlara ne cevap veririz bilemem  023hm :)

valla sırf o yazı yüzünden habire tacize uğruyorum ve bu bana yakıt tüketimi olarak geri dönüyor :)

hayırlı olsun güzel arabanız.sunroof ve sport jantlarını aynı anda almışsınız cosmo jantı veriolardı sanki sunroofla yanılıyor muyum?

Sunroof ile jant değişmiyor diye biliyorum sabit jantlar sadece jant paketi ile değişiyor.Şahsen sunroof alsaydım cosmo jantıdada takasalardı jantı istemezdim :) sport daha güzel.

Geri