34 eyg 07

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34 eyg 07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 34 eyg 07

Arabanız çok güzel, resimlerde çok şık. Biraz beni yıka diyen bir arka kısmınız var ama o da kadı kızında kusur olsun. (:

teşekkürler  ya  gerçekten  yıkanması  lazım  ama  ha  yagmur  yagdı  ha  yagacak  derken  bu  hale  geldi  daha  bu  sabah  çektim  resimleri

34 eyg 07 link' Alıntı:
teşekkürler  ya  gerçekten  yıkanması  lazım  ama  ha  yagmur  yagdı  ha  yagacak  derken  bu  hale  geldi  daha  bu  sabah  çektim  resimleri

Valla benim arabanın üstünde küçük ölçekli bir habitat yetişmiş halde bakmayın öyle dediğime. ((:

güle güle kullanın... aracın bana göre çok acil yönünden yay ve cam filmine ihtiyacı var:) eh azcıkta yıkansa fena durmaz gibi:)

ben  cam  filmi  yaptıracaktımda  abim  serviste  yaptırmıştı  insignanın kini    banada  periyodik  bakıma  gittigimiz  zaman  seninkinide  yaptırırız  dio    bakalım  ama  yay  konusunda  biraz  beklemem  lazım 

yok  gerçekten  abim  bi  dediğimi  iki  etmez  saolsun    allah  herkese  nasip etsin  benim  abim  gibi

ya  abilerim  bişi  daha  soracam    ben  biraz  geç  katılmışım  yokmu  şöyle  yakın  zamanda  istanbul  buluşma  organizasyonu

yapmak  gerek  büyük  bişiler  ;)

teşekkürler fotoğraflar için
aracın aerodinamik yapısına göre aracın arkası
önüne nazaran daha çabuk ve çok kirleniyor

Geri