35 ELB 82 Freedom -2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan freedom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

freedom

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
KraMyM.jpg

KPAkGQ.jpg

x93obQ.jpg

KqaMyW.jpg

wMbpRa.jpg

Maşallah çok temiz duruyor. Kazasız,belasız sürüşler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kocaman bir Masallah diyorum..cam tavan bi xenon..cosmoda bi başka tabi.

cokkk tesskkur ederımmm yorumunuz ıcın öncelıkle sıze bır sorum olucak spoiler kaça yaptırdınız acaba bende yaptırmayı dusunuorumda :)

cokkk tesskkur ederımmm yorumunuz ıcın öncelıkle sıze bır sorum olucak spoiler kaça yaptırdınız acaba bende yaptırmayı dusunuorumda :)

Bence bu hali ile de cok güzel :bir: spoileri aracı aldıktan bi hafta sonra serviste taktırdım cam çıtaları ile..önce 400 gibi uçuk bi fiyat söylediler..ya 200 yada 250 ye yaptırdım..tam hatırlayamıyorum :)

güle güle bin,çok güzel maşallah.

tesskkur ederım:)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:54 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:49 ----------

güle güle bin,çok güzel maşallah.

Bence bu hali ile de cok güzel :bir: spoileri aracı aldıktan bi hafta sonra serviste taktırdım cam çıtaları ile..önce 400 gibi uçuk bi fiyat söylediler..ya 200 yada 250 ye yaptırdım..tam hatırlayamıyorum :)

yaptırmayı dusunuorumda bı yandan kıyamıyorum nedense aklımda cok sey vardı araba almadan once sımdı böle olunca bıde cosmo olunca ınsan duraklıo ama bı scirocco jantı takayım dıorm guzel durur :)

Cam tavan bir harika, komşumuzda da var kartanesi jantlı cosmo, aydınlık ferahca ne güzel sürülüyodur o araba :D

tesskkur ederım:)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:54 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:49 ----------

yaptırmayı dusunuorumda bı yandan kıyamıyorum nedense aklımda cok sey vardı araba almadan once sımdı böle olunca bıde cosmo olunca ınsan duraklıo ama bı scirocco jantı takayım dıorm guzel durur :)

jantların cok güzel bence.ayrıca istedigin jantı malesef takamazsın bijon ölçüsü uymuyor :)

Geri