35 ELB 82 Freedom

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan freedom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

freedom

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
KPv4mv.jpg

eWWAjq.jpg

xRELMj.jpg

wvYzYz.jpg

eaPqB4.jpg

Gündüz vakti çekilmiş resimlerde eklerseniz araç hakkında iyi kötü yorumları daha net bir şekilde yapabiliriz

kazasız belasız

sanki ben sizin aracınıza bakmıştım. başka bir konu daha mı actınız fotolar için ?

sanki ben sizin aracınıza bakmıştım. başka bir konu daha mı actınız fotolar için ?

evet atmıstınız yenı konu actımmm baska resımler koyayım dedım sagolun yine ellerınıze saglık üşenmeden yorum yazdıgınız ıçın :)

Araça yakışıklı maşallah, benim araçta Cosmo olsun isterdim doğrusu...

farlar hoşuma gitti. Rengi de güzel gibi ama net belli olmuyor. Gündüz fotolarını bekliyoruz :)

Araça yakışıklı maşallah, benim araçta Cosmo olsun isterdim doğrusu...

cok tesekkur ederım yorumunuz ıcın ılk arabam aslında astra bakmıyordum corsa bakıyordum babam dedı astra daha donanımlı duruyor aklımda hıc bole bı araba yoktu en boslarına bakıyoduk en sonunda bunu gorduk dedım hıc bakmayalım parası ıyıdır sora bındım falan zor anlastık adamla zaten bu arabanın ıcıne bındıkten sora dedım bosa bınmem ve aldık en guzellerı sızın olsun tessekkur ederım yorumunuz ıcın :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 14:59 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 14:57 ----------

farlar hoşuma gitti. Rengi de güzel gibi ama net belli olmuyor. Gündüz fotolarını bekliyoruz :)

tessekkur ederım yorumunuz ıcın aracımda en cok hosuma gıden sey farlar benımdee en yakın zamanda gunduz fotolarınada cekıcem:)

Güzel araç Maşallah. Kazasız, belasız , cezasız sürüşler dilerim .

güle güle kullanın ALLAH kaza bela vermesin güzel araba....

Geri