35_izmir.000 :)) destek lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan amykos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amykos

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
  merahaba arkadaslar ismim fuat.. izmirden. uzun zamandır aranızda olmak istemiştim.. aracım 1 hafta 10 gün içinde çıkarıyorum.. beyaz.1,3 dizel..cosmo. hayırlısıyla..
araca cam flim ve tavan folyo düşünüyorum.. izmirde yer olarak.. bildiğim kadarıyla.. meshur bir yer olan (3 M) var.. birde (art kapmala) var bornava da.. ikisi de garanti kapsamında çalışıyor.. ikisinide aradım fiyat aldım.. aynı hemen hemen. 3 M de cam flim 3m yapıyorlar... art kaplamada solargues cam flimi..  tavan folyo larınıda ögrenmiştim ama aklımdan çıktı şimdi..
nereyi tavsiye edersiniz.. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim..

Ynt: 35_izmir.000 :)) destek lütfen

welllcommee aracınız hayırlısı olsun.İzmir in neresinde oturuyorsunuz. Kastyle da bi bakın isterseniz tavan folyosu için güzel iş yapıyorlar

Ynt: Ynt: 35_izmir.000 :)) destek lütfen

Araciniz hayirli ugurlu olsun. 3M filmi tavsiye ederim.

Hoşgeldiniz keyifli forumlar. Izmir de zibeart a da sorabilirsiniz

Ben Aydın Surtaş daki opel bayisinde 3m yaptırmıştım memnunum.isterseniz sizde Izmir surtaş a sorabilirsiniz

izmirde surtaş iyi değil tavsiye etmem.  bence ART kaplama  iyidir.

aydın sürtaş iççilik olarak daha iyi diyorlar.. tabi mekanik ve elektronik olarak muhakkak daha iyidir aydından.....
zibeart aradım kanpanya lı.... olarak /25 indirim cam flim + zibert.. tavan kapmala..1000 tl olarak fiyat aldım.. ve kalite li oldugu bariz ortada..
        3 m  de ise cam flim+  marka hexix...folyo 700 tl.. logosunu istersek sildireblimişiz...  tabi.. çevremde ki herkes te neden anlamadım (((art kapmala diyorlar..)))
sanırım oraya gidicem.. ordada hexix folyo.. sürtaş  egem de.. cam flim solor olması lazım.. karar verme aşamasındayım çıkamadım için içinden.. bakalım teşekkür edeerim.. arkadaşlar.. forumu yeni çözüyorum.. herkese tek tek yazamıyorum ileti altına.  bu arada izmir foça..

welllcommee

Geri