39 DeRe 152 Opel Corsa C 2006 Si

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fit59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fit59

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et

İlk fotoğrafta gsi ızgaraya kırmızı şerit çok hoş görünüyor, GTI tarzı. :D

Araban çok güzel kardeşim kazasız belasız en önemlisi cezasız kullanasın

Bu arada bu araçla o kilometreyi iyi görmüşsün :) tabi yokuş aşağı değilse otoyol benim corsa 100 hp tüpte 195 KM gördüm üstelik düz yoldu yokuş aşağı değil az daha zorlasam 200 e dayanacaktı ibre ancak ben biraz tırstım her yer bulanıklaştı çünkü mazallah nolur nolmaz sıfır araba :)

Bence ön tampondaki çamurluk sökülüp güzel bi tampon eki takılabilir :) aracınız çok güzel ve dikkat çekici...

Araban çok güzel kardeşim kazasız belasız en önemlisi cezasız kullanasın

Bu arada bu araçla o kilometreyi iyi görmüşsün :) tabi yokuş aşağı değilse otoyol benim corsa 100 hp tüpte 195 KM gördüm üstelik düz yoldu yokuş aşağı değil az daha zorlasam 200 e dayanacaktı ibre ancak ben biraz tırstım her yer bulanıklaştı çünkü mazallah nolur nolmaz sıfır araba :)

valla bende bayır aşağı gördüm zaten :) düz yokda max. 180 km/h daha üstü olmuyo... bayır aşağı 190 km/h bayır biraz daha uzun olsaydı 200'e dayardım belki.. :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151404975130758&set=vb.314303158674592&type=3&theater

Test Videosu...

Bence ön tampondaki çamurluk sökülüp güzel bi tampon eki takılabilir :) aracınız çok güzel ve dikkat çekici...

teşekkür ederimmm.. :)

tampon eki takmayı düşünüyorum ama ilk hedefim 3.5 cm veya 4.5 cm yay almak hangisi daha sağlıklı olur bilmiyorum hangisini tavsiye edersiniz?

sonrada bi hava filtresi... kit olursa daha iyi olur ama olmazsada yapıcak bişey yok kara düzel devam... :)

Geri