4'lü Sinyal Düğmesinin Işiği Yanmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpago
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpago

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.muayyer.com
Bu düğmnin üçgen biçimindeki şeklini aydınlatan ışık yanmıyor.Bu düğmeyi komple mi yeniden alacağız yoksa söküp ampulu değiştirme imkanı var mı?
Bu türden düğmelerin ışığını canlı kırmızı yapmış bir arkadaş foruma daha önce yazmıştı. Bu düğmeleri sökmenin kolay bir yolu var mıdır? Bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum. Teşekkürler

Benim vectra da yanmıyor.Komple düğmeyi değiştirmek gerekiyor.Ben sormuştum 40 milyon civarı bi ücret söylemişlerdi

yok ya bizim astra da yanmıyor dörtlüleri yakan anahtar açıkken altına tornavida sokup kapağını kaldırmıştım içine bakmak için küçük bi ampulü var ama uğraşmadım hiç ampülü değiştirmek için pek ihtiyaç olan bişey olmadığı için oranın ışığı ama yinede yaptıran arkadaşlar yazsında bilgimiz olsun bu söylediklerim Astra G için

.Vectra b için yazıyorum arkadaşlar ; gövdedeki tüm düğmelerin ampülü değişir. Sökmek istediğiniz düğmenin yanındaki düğmeye bastırırsanız sökeceğiniz düğmenin iki yanında tornavida girecek kadar bir boşluk görürsünüz oraya elektronikçi tornavidası gibi ince uçlu bir tornavido sokarak düğmeyi yavaşça kendinize doğru çekin , rahatça çıkar. Sonra düğmenin arkasındaki tutuncu kapağı sökerseniz ampüle ulaşırsınız. Sakın ön kapağı sökmeyin yayllar var içinde sağa sola uçuşur.Bu ampüller oto elektrikçisinde bulunur.

yok arkadaşlar her ampül bozulduğunda komple dğiştiriseniz servisi zengin edersiniz.. tornavidayda diikkatlice kaldırdınız mı çıkar.. ampülde soketli zaten.. yapmayın walla böle hatalar.. servis affetmez... hemen değiştirir... bi güzelde paranızı alır... gösterge panelindeki ampüller bile çok rahat değişiyooo

yok o ampül değişmiyor. Arkadaşların dediği bi düğme sökülüyor ancak ampül oraya zımbalanmış. kırmadan çıkarmak bile neredeyse imkansız. Yani benim vectra b de de aynı sorun var ama ben beceremedim. 40ytl sıfır düğme. bence çıkma almak en iyisi.

arkadaşlar etmeyin ya sökülmez olurmu hiç...??? hepsi sökülür ya hepsi de değişir... ben bizzat söktüm yani.. paranıza yazık...

Geri