4matik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

marikan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bi kaç tane arkasında 4matic yazan mercedesler gördüm. malum mercedeslerin bi çoğu otomatik vites.. ama bu 4matic yazanların diğer otomatik viteslerden farkı ne? merak ettim walla kafama takıldı:D

bizim civarda bi tane war hep bana denk geliyo heralde sürekli görüyorum. merak ettim. daha öncede görmüştüm... yeni kasa E serisinde ve bi alt kasa S serisilerinde gördüm.. belki bilen vardır...

4 matic, mercedes in 4 çeker arabalarına taktıgı model ismi diye biiliyorum

vw nun 4 çekerini biliyodum 4motion u da. mercedesinkini bilmiyodum saolun...4matic

Valla inanmayacaksınız geçen akşam bende arkasında FIAT yazan E200 gördüm .. orası koptugum andı zaten :)

Amcanın ilk araba FIAT tı sanırım :)

4 matık mercedes adeta bır makına mustafa.. yazın almancı akısı kırdı hayretler ıcınde kaldım sıstem vırajlarda bozuk yollarda otomatık gecıyor bırde gaz bedalının altındakı dugmeden dırek gecıs yapabılıyorsun 4 matık ıptalı motorun kaputunu acınca solda amortisör kulesının yanındakı yuvarlak ayar kolunu kaldırıp test yazına getırınce ıptal olur ve ıcerıden sureklı ıkaz lambası yanar.
ondekı akısler helezonun ıcınden gecer helozonun akıs gececegı yer uzatılmıs 20 cm.. one gelen akısler motorun altından karterın ıcınden gecmektedır.. anlayacagın bır makıneeeee!!!

Geri