%5 Yağ Göstergesi

Demontear

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar iyi günler herkese
Aracım 1.4T 10.2 km de ağustos ayında yıllık bakımı gelecek. Şuan için yağ ölçer %5 gösteriyor 14 temmuzda kuş adasına gideceğim yaklaşık 1000-1200 km yapacağım. Bu yağ seviyesi beni sıkıntıya sokar mı, ne yapmalıyım?

Cvp: %5 Yağ Göstergesi

Merhaba yağ seviyesi değil o % hesabı ile yıllık yada yaptığınız yola göre matematiksel olarak araç hesap yapıp bakım zamanının geldiğini size bildiriyor.

Misal ben aracımı bakımdan alalı 2500 Km oldu ve 3 ay oldu ama araç 75 falan gösteriyor zaman ve gidilen mesafe gibi hatırlatma maksadı ile
aracınız o yolu gidebilir herhangi bir sorun teşkil etmez sadece uyarı maksatlı

adRe j' Alıntı:
Merhaba yağ seviyesi değil o % hesabı ile yıllık yada yaptığınız yola göre matematiksel olarak araç hesap yapıp bakım zamanının geldiğini size bildiriyor.

Misal ben aracımı bakımdan alalı 2500 Km oldu ve 3 ay oldu ama araç 75 falan gösteriyor zaman ve gidilen mesafe gibi hatırlatma maksadı ile

Anladım hocam çok teşekkür ederim, ben şimdi Yıllık bakımına kadar,çünkü iki ayda 4bin km yapamam, aracı gönül rahatlığı ile kullanabilirim değil mi?

adRe j' Alıntı:

aynen...

Geri