5000 de gaz kesme

anjelotkral

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 Eki 2013
Mesajlar
1,089
Tepkime puanı
0
Puanları
36
Yaş
38
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar merhaba arac gazda gıderken 5000 de kesıcıye gırıyor bunun ıptalı nasıl gerceklesıyor kendım yapabılırmım bılgsayaramı baglanması lazım
 
Bence yapmayın. Kesiciyi iptal edip daha sonra pistonlari da iptal etmeyin ;-)
 
benzinde de kesiyorsa devir sensörü değişecek,sadece gazda kesiyorsa lpg ustası nuzulları genişletecek.
 
Çok ilginç ya demek ki bizim sistemler çok farklı örnek benzinde kesici devreye girerken LPG de devreye girmiyor istediğin kadar bas gaza aman vermiyor.
 
sadece gazda kesme yapıyor aradaki 1000 devır son sürate cok etkı edıyor o yüzden gazcıyada bu konu hakkında gıdecegım
 
Ben aracın devrini kesiciye getiremeden 5500 devire (8000 kadran göstergesi 6500 devir de sınırlı) getirip 3-4 km otoyolda o şekilde gittiğimde bakıyorum benzin ibresi bi anda yeri değişmiş 3-4 lt yemiş gibi,sanırım belli bir devir üstünde gazı kesip benzine geçiyor,sanki lpg 5000 devirden sonra kapanıyor,bu durumuda ben istemiyorum,lpg yi ne için taktım sonuçta,bu durum lpg ayarıyla yapılabilir mi yoksa belli bi güvenlik kriteri mi var da bu şekilde geçiş sağlanması gerekiyor.
 
Lpg beynine ayar yapılması gerek.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
ilk aldığımızdan beri bu şekilde,alındığında yeni 2-3 aylık lpg montajı olmuş onun için sensör ihtimali yazılımdan sonra.ilk önce beyin ayarıyla bu işi gözlemlemek doğru olur,peki bu ayarı kaç bin devire getirtmem gerekir,misal 6500 de araç devir kesiyor. LPG devrini de bu seviyeye mi çıkartayım yada son devirde bile LPG ile gitmesi için 7000 olarak mı?
 
Geri
Üst