2007 model astra gtc turboya uygun 5x110 aralığında 17 jant arıyorum ama malesef hiç bulamıyorum.orjinal tercihimdir.2. El , 0 vs. yardımlarınızı bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Servisten 17 orjinal alabilirsiniz gobeksiz olarak tanesi 275 tl idi en son...
Gayet uygun, stok eritiyorlar herhalde.
Servisten 17 orjinal alabilirsiniz gobeksiz olarak tanesi 275 tl idi en son...
Bu fiyata orjinal GTC jantı mı ? Bugün 16 inc yan sanayisi için 195 TL fiyat aldım.. İlginç olan aynı jantın 17 inç olanı da vardı. 5x110 .... İsteyen arkadaşa tel verilir(Ankara)
Ben orjinalinin tanesi 780 TL diye duymuştum.Sahibinden de bile cıkmalarının tanesine 250 TL diyorlardı... Bayi den aldığım bir fiyat değil ama bu kadar ucuz olacağını zannetmiyorum... Ellerinde çok stok varsa belki olabilir...
Evet 292 TL ye düşmüş şaşırdım..
http://www.opel-accessories.com/sub...Alaşım+Jantlar+16+inç&part_num=13116659#anker
en altta da şu var ama...
* Üreticinin Önerilen Satış Fiyatı, nakliye ücretlerini, vergi, ödenek, lisans, bayi ücretleri ve isteğe bağlı donanımları içermemektedir.
Ben aracımın üstünden çıkan ojinal gts jantlarımı ve 215/50/17 kumho lastiklerimi satıyorum.Sıfırdan farksızdırlar.İlgilenirseniz tel:05447716880Baya uygunmuş sahiden hemen hemen replica fiyatına geliyor.Teşekkürler.Ayrıca jant için dükkan olarak önerebileceğiniz jantçılar var mı acaba?Bir ara çok aramıştım fakat 5x110 bulmak maalesef çok zor.