5x110 yerine 5x112 olur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozsat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozsat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracıma kışlık lastikler için 15" jant arıyorum.5x110 bijon ölçüsünde istediğim gibi jant bulamıyorum.5x112 ölçüsünündeki jantların aracıma sorunsuz olarak takılabileceği söyleniyor.(Bu ölçüde çeşit çok fazla).Acaba 5x112 takılabilir mi? sorun yaşarmıyım?

BALANS Yapıormuş ilerde

bende 5x112 sc-02 var yaklaşık 1-1.5 senedir kullanıyorum ilk zamanlar direksiyonda hafif titreme vardı ama bikaç kez balans yaptırdıktan sora ortadan kalktı zaten sorun yaşayanda hiç görmedim şuana kadar..

bende 5x112 sc-02 var yaklaşık 1-1.5 senedir kullanıyorum ilk zamanlar direksiyonda hafif titreme vardı ama bikaç kez balans yaptırdıktan sora ortadan kalktı zaten sorun yaşayanda hiç görmedim şuana kadar..

aynen bende o şekilde baya araştırarak aldım ilk zamanlar balans tutmuyo fakat bi süre km yaptıktan sonra tekrar balans a girdm bayadır kullanıorm sıkıntı yok... :)

4yıldır keskinleri kullanıyorum 5x112 olarak kim diyosa yalan balans tutmama gibi birşey yok ayrıca tofaş gurubunun bijon aralığıda 4x98 dir ama onlarda 4x100 kullanırlar genelde bi sıkıntı olmaz

5 bijon opellerde 5*110 ve 5*112 sıkıntı olmuyor öyle balans tutmaması gibi,

Ben de 5x112 kullanıyorum şuanda, arkadaşlarla hem fikirim.

Konu hort olacak ama 5x112 takanlar halen memnun mu :)

bilmediğimm için soruyorumm ben aldım 5 x 112 hiçbsey uygualmadan takılabilir mi 5 x 110 luk bı araca

Geri