Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracın biraz hikayesi bu aracı çok sevdigim kardeşim bana özelikle buldu vergi dairesinde memurdan aldım 2 sahibiyim 85 km kadar benzinli kullanılmış bende ekonomi için lpg taktırdım maşallahı var suanda 95 bin km kendisi komple boyalı yanıklardan dolayı şimdilik güzel bir dostlugumuz var kendisi ile maşallahları eksik etmeyin 300 coupe içinde maşallahları eksik etmeyin
Not: Resimler prof oldugu için bu kadar kücük yapabildim kusura bakmayın
herkese iyi dilekleri için teşekkürler savaş abi t stop alacaktıda bu arabada t stopla aynı paraya geldigi için vazgectik berkayım arac her zaman senin biliyorsun nadir abi kusura bakma anca bu kadar kücük yapabildim resimleri bende farkındayım daha fazla ufak olmadı ömer abi solda ne gibi bir bozukluk gördün acaba cizgisinde mi ışık seni aldatmasın gündüz resimleri yok gece cektik anca bu kadar cıktı
Doğan çok fena maşallah Allah kaza bela vermesin. Modifiye yakışmıyo ama Etiket yapıcaksın aslında bridgestone sf 330 2.15 yada beyaz yanak lastik. momo jant. 1 çift 181 1 çift 149 hella. nikelaj 131 kapı kolları. havuz ayna. personel direksiyon