94 sw astra tavsiyelerini bekliyorum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    kutay

34BCT70

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
herkese selamlar arkadaşlar siteye yeni üye oldum.Gerçekten çok güzel ve yararlı bi site.kısaca aractan bahsetmek gerekirse yapılanlar:
1)1000 lik jbl bas pıoneer cd çalar forweel anfi
2)cam filmi
3)speed abarth egzost
4)ferrari korna
5)f1 sürat lastikler

Son düzenleme:
arkadaşlar çıkma temiz angel logosuz panjur varsa yardıcı olun hep beraber el atalım :)

------

sağ olun avatardaki resim harıicinde var ama ben yükleyemedim malesef.sağ olun hayırlı bayramlar

angel eye ,xenon logosuz panjur çok güzel olur
ayrıca jantlarında değişmesi lazım bide tamponlarıda komple boyarsanız daha güzel duracağını düşünüyorum( siyah aksamın arasındaki kırmızı çizgiler çok kötü duruyor )
ayrıca tavan çıtalarınıda sökerseniz daha sportif olur ;)

birde modifiye için ayırdığınız bütçe ne kadar sadece görsel mi yoksa motordada değişiklik düşünüyor musunuz ? bunları belirtirseniz daha rahat yardımcı oluruz

Son düzenleme:
angel eye ,xenon logosuz panjur çok güzel olur
ayrıca jantlarında değişmesi lazım bide tamponlarıda komple boyarsanız daha güzel duracağını düşünüyorum

benim düşündüklerimin aynısını yazmışsınız.bu işlemler 1500 e yapılırmı tahminen

benim düşündüklerimin aynısını yazmışsınız.bu işlemler 1500 e yapılırmı tahminen
kriz sağolsun fiyatlar artmış
bu sabah xenonu 130 a taktırdık angel eye için 450 istediler logosuz panjur markalı bişey ise 300-400 den aşağı değildir( değilse 100 ytl yi geçmez ) jantlar 500den başlar sonu yok :D boya işlemi yaparsanız tamponlara 250 flnda o tutar

---

tesekkür ederim ben sordum angel 350 zenon 150 panjur 100-150 arası demişlerdi.en iyisi yaza doğru yaptırmak benim parayı fazlalaştırmam lazım:) en iyisi yaza doğru kusursuz bişey yapalım:D

arkadaşlar 150 ytl ye kadar angel arıyorum.elinde olan msj atarsa sevinirim.HAYIRLI GÜNLER..:D

maaşallah; güzel araç; ön sinyalleri beyaz yapıp palkalıkları iptal edebilirsin; sinyallerin tanesi yan sanayi olarak 15 ytl; stoplara da hafif bi boya fena olmaz.....

Geri