'96 Asra Gsi Hakkında!..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan by wodoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

by wodoo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selamlar arkadaşlar/abiler.. :)

Astra gsi ımla ilgili ufak bi sorunum var, sizlerin fikirlerinide almak istedim..

Sorunum şöyle ki; araç 1. viteste 55, 2. viteste 90 km/h da kesiciye giriyor.. Normalde 2. viteste daha iyi veriler elde etmem gerekmiyormu? 110 falan rahat yapıyor diye biliyorum 2. viteste ama benim aracım 90 da kesiciye giriyor (7500rpm).. Ben baskı balatadan şüphelendim ancak baskı balatada o kadar bi kayıp olmaz diye düşünüyorum? Bide filtre sesi alamadım tam olarak (arkadaşımda a kasa vectra gt var, en azından onun kadar bi ses alamadım), gaz kelebeğini temizletmekte aklıma geldi.. Yorumlarınızı bekliyorum.. Bu her iki sorun neyle ilgili olabilir?

Bu arada aracım '96 model x20xev motor kodlu ecotec olan gsi lardan..

Herkese iyi forumlar, teşekkürler..

arabayı 4. vitese koy debriyaj dan yavaşca ayağını kaldır istop ederse baskın kaçırmıyordur
arabanın 2 viteste kesiciye girmesi 7500 devirde hemde aracında yazılım olduğunu gösterir yokuş aşşapı bas bakalım 90 dan yukarı çıkacakmı süratin

Son düzenleme:
bence ecotech icin 2ci vites 90 bile iyi bir rakkam
araç astra ama 2. vites te 110 115 arası normal 6700 devirde benim anlamadığım 7500 devir sağlıklı bir şekilde nasıl çeviriyor bu araç

Selamlar arkadaşlar/abiler.. :)

Astra gsi ımla ilgili ufak bi sorunum var, sizlerin fikirlerinide almak istedim..

Sorunum şöyle ki; araç 1. viteste 55, 2. viteste 90 km/h da kesiciye giriyor.. Normalde 2. viteste daha iyi veriler elde etmem gerekmiyormu? 110 falan rahat yapıyor diye biliyorum 2. viteste ama benim aracım 90 da kesiciye giriyor (7500rpm).. Ben baskı balatadan şüphelendim ancak baskı balatada o kadar bi kayıp olmaz diye düşünüyorum? Bide filtre sesi alamadım tam olarak (arkadaşımda a kasa vectra gt var, en azından onun kadar bi ses alamadım), gaz kelebeğini temizletmekte aklıma geldi.. Yorumlarınızı bekliyorum.. Bu her iki sorun neyle ilgili olabilir?

Bu arada aracım '96 model x20xev motor kodlu ecotec olan gsi lardan..

Herkese iyi forumlar, teşekkürler..
birde x20xevden filitre sesi alamazsın boruda koysan kitte koysan hatta hiç filitre bile koymazsan gene ses çıkmaz en iyisi kutu içi green veya k&n filitre alman

7500 devir benım içinde bi soru işareti bakalım arkadaş yazar nasıl çevirdiğini artı 2 3 4 5 kesiciye sok ama 1 ci viteste kesiciye girme zorla ama girme ;)

bulaşmaa :)
yogunum işleri toparlayayım büyük bişey olacak yine

Geri