96 Astra Teyp Orjinal Teyp Kodu...Acil Yardım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oyunjack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O

oyunjack

Bilgi Girilmemiş
Herkese Selamlar Arkadaşlar Aranızda Yeniyim..
Bnde 96 Model Bi Opel Astra VAr..Akü Değiştiği İçin Baulnkpknt Nese İşte MArkası :) Teyibin Kodu Gitti..Servise gittik 50 Tl İStediler... Oto elek. teyipciler 35 Lira İstiolar...yahu Yokmudur Bu Kodun Başka Yolu...Aracı Ikıncı El Aldım..Aldıggım Arkadasta Kodunu Bılmedıgını Soledı..yanı Bole De Olmuo..Nette Böyle Programlar VArmış..Seri Nosunu Gırınce Sana Kodunu Verıomus..YArdımcı Olabılecek VArmı YA Lütfen Cok Ikrama Gecer...Şimdiden Cok Teşekkürler...BEkLiyorumm...

Evet bende var program. Teybin galiba Car 300 söyle kardeşim yardımcı olayım hemen.
Saat 17:00 den sonra cevap verebilirim okuldayım o zamana kadar.
Saygılar...

2001 opel astra teyp kodu

opel teyp kodu lazım arkadaşlar philips car 400 markası gm90506173 seri numarası gbi bişy yazıyo acil yardım edin lütfn 2 haftadır bırak cd yi kaset bile dinleyemiyorum valla 7 hakkım kaldı bide şimdi şifrede girilmiyor onu nasıl yapıcam şifreyi bulsamda bi süre daha beklicem heralde 3 kez yanlş girdiim için dün öğlen girmştm 3.yanlş şifreyi bidahada olmadı zaten acil yardımmmmm:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Merhabalar, ben de de gm kodları ile alakalı bir problem oluştu, GM0400Y2935198 yazılı olan kod... ivedi bir şekilde yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Geri