97 Model Vectra CD 2.0 Almayı Düşünüyoruz. Ne Dersiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

sozberk

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımı opelci yapmak üzereyim. Ama imkansızlıktan dolayı bütçemiz düşük. Maksimum 13 Bin liramız var. Yaptığımız araştırmalar sonunda netten koyu mavi renkli 2.0 lt motrlu 1997 model 170 bin kmde Vectra cd'de karar kıldık. Arabayı inceledik. Malum km düşürme vs olaylarından dolayı konsolu ve direksiyonu da detaylı inceledim. İç döşemesini ve tavanını inceledim. Kaportasına baktım farlarda hafif kisrlenme vardı. Logolar sğlam durmuyordu. 2.0 yazsındaki 2 rakamı düşmüştü. boyada pek bir sorun görünmüyordu göz kararıyla tabi ki. bu gün yetkili servise götürüp arabayı kontrol ettireceğiz. serviste ek olarak nelere baktırmalıyım. bu model arabanın kronik arızası var mıdır. mümkünse kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim. Tavsiye ve değerlendirmelerinize şimdiden teşekkür ederim

Anlattıklarınıza göre bu bulduğunuz arabadan vazgeçmenizi öneririm. Zira yorulmuş bir Vectra B tam bir masraf kapısı olup, son sahibi olabilirsiniz. Tonlarca ilan var. Bence biraz daha araştırın derim. Saygılar sunarım. İyi akşamlar.

Düzeltme: Kronik sorun sormuşsunuz, ben kullandım. Benim arabamda olanlar:

1) Eğer otomatik ise 4 ileri uzun şanzıman olduğundan hantal gelebilir.
2) Araba mutlaka yağ yakacaktır.
3) Sonra birde motor soğukken baya sesli çalışıyor.

Son düzenleme:
Ne yapayım abi bunlar benim gördüklerim:) Söyleyim dedim. Alıpta pişman olmak var.

Ben de imzamı düzenleyeyim bu arada hehe

Oh iyi yapmışsın güzel olmuş ancak "bir" sözcüğü kalkmalı. Anlatım bozukluğu yapıyor, dikkatli bakarsan. :)

Komple değiştirdim ama bir olmazsa anlatım bozukluğu oluyor

Geri