97 vectra gls ön camları kapı kolundan açma

opelim2008

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ön camları kapı kollarına dügme koyarak açma istiyorum malum suan oraları bosta:D nerden bulabilirim dügmeleri ne dierek alıcam yardım ederseniz sevinirim valla orjinalleri pahlı herhalde 20-30 liralık işimi görcek bisi olsun yeter illa orjinal olmasına gerek yokyorumlarınızı bekliyorum internetten alabilecegim yer varsa daha ii olabilr suam malum izmir bergamadayım yok herhalde belkide vardır:rolleyes::)

önerisi olan ????????

herhangi bir opel parçacısından arka cam için olan dügmeden alabilirsin 25 lira tanesi diye hatırlıyorum formda montajı ile ilgili konu var diye hatırlıyorum ayrıca düğmeyi bağlayacağın yerde şöför kapısında elektirikli ayna için hazır tesisatı var onu cam için sanma. bergamada bulamazsan en yakın atasanayi de opel parçacısı var yolüzeride trak otomotiv varda orda hazırda ellerinde olacağını sanmıyorum

Aliağa organizede deopel parçacısı vardı orası sana daha yakın (unutmuşum)

faliyete geçince bi paylaşırsan memnun kalıcam bende arabamı yeni aldım bu durum benimde garibime gitti

tskler cevaplar için tabiki yapınca paylasıcam resimleri

vectranın cam açma düğmeleri çok iyi yerde.. kapı kolunda olanları yadırgıyorum her cam açtığımda..

Geri