98 toyata kullandım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhakkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2 gündür 98 toyota coralla kullanıyorum. 97 vectrayla karşılaştırınca bazı şeyler farkettim.

iyi yanları:

direksiyon yumşaçık tek parmakla dönüyo.:cool:
süspansiyonlar yumşak.:cool:
motor sesi diye bişey yok akülü araba gibi. :D
motor iyi gerçekten iyi hızlanıyo.:cool:
az yakıyo. :cool:

kötü yanları:

100 km den sonra uçuşa geçiyo. :D
yüksek hızlarda yumşak direksiyon korkutuyo.:confused:
sağlamlık hissi yok teneke kutuda gibi hissetiriyo.:(
kapılar kitlenince camlar otamatik kalkmıyo.:mad:
ses sistemi berbat.:cry:
insanı tahrik etmiyo sakin kullanıma teşvik ediyor.:)

bide araba yere acayip yakın. vectrandan bile :confused:

araba şehir içi kullanımı için gerçekten iyi.

:hıh:Zaten o yüzden opelcİ değilmiyiz??:)

ha birde frenler berbattı. genel bişeymi bilmiyorum.

bende her araç kiraladıgımda hyudai kiralarım sürüşleri çok rahat akülü arba sürer gibi gidiyo

belkide oturus pozisyonundandır benim aracta koltuga gömülüyo insan inip binemk çok yoruyo insanı

bende her araç kiraladıgımda hyudai kiralarım sürüşleri çok rahat akülü arba sürer gibi gidiyo

belkide oturus pozisyonundandır benim aracta koltuga gömülüyo insan inip binemk çok yoruyo insanı

evet düşük motor ve yumşak direksionlu arabalar hep böyle. mesela palio:)

Son düzenleme:

+1991:good: bendede aynısı var Buğra abi koltuklar yere yakın biraz şahinler gibi. Ama güzel oluo.:D

98 corolla xli kullandım ve 210 gördüm beykoz konaklarının orda yaklaşık 5 sene onceydi.hızlandıkça yere yaklaşan bi araçtır corolla.işçilik kötüdür ama motor bi efsane.

evet koltuk konusunda hemfikirim. çok alçakta kalıyorsun. sürmek zorlaşıyor. mesela meganeII'nin oturuş pozisyonu çok güzel.. deneyeniniz var mı ?

ben denedim vectradan sonra yüksek geldi. aynısı clio 3 içinde geçerli jip gibi valla:)

opel dibimizi yere yakın tutuyor :D
alçak oturuş pozisyonu güzel bişey spor araba gibi oluyo

Geri