99 astra cd sorunları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan antress
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

antress

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhabalar.2 ay önce 99 astra 1.6 cd araç aldım 200 binde araç.
bazı sorularım olacak sizlere.
aracımın yol bilgisayarında coolant level yazısı çıkıyor.yani su seviyesini kontrol et diyor.su seviyesinde bi eksilme yok.daha önceden böyle bir sorun yaşayan arkadaş var ise cözümünü söyleyebirmi.
araç hareket halinde iken ve rolantide iken gaza bastığımda egzos kısmından ses geliyor.sanki aracın altında sac varda ucu titriyor gibi ses geliyor.
araç rolantide iken dikeksiyonu cevirince rolati düşüyor sonra tekrar normale dönüyor.opellerin bu modellerinde mi oluyor genelde .
aracı kaldırırken yani hareket ettirirken titreme oluyor.acaba baskı balatadan mı.aldığım kişi baskı balatayı yeni yaptırmış.acaba iyi marka mı kullunmadıki.
1.ve 2. viteste sabit hızla giderken benzin ve gazda farketmiyor tekleme yapıyor.
bu model araçların 1000 km de 0.6 lt yağ yaktığı söyleniyor doğrumudur.gecenlerde bilgisayar uyarı verdi.yağ seviyesini kontrol et diye.
biraz uzun oldu ama sorunlarım bunlar.daha önceden başına gelmiş olan varsa bilgi ve birikimi olan arkaşlardan faydalanmak istereim.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

aracınız öncelikle hayırlı olsun. tecrübelerime dayanarak söylüyorum egr ve egr nin doğru çalışmasını engelleyen katalitik konvertör dolmuş olabilir(inanılmaz kurum yapar belli bir km den sonra) rolanti olayı bende de var ama benim tahminim (kendi aracım için söylüyorum) y şase sorunu var ya da alternatör yeterli güç üretemiyor( direksiyon pompası, klima, radyatör gibi parçalar alternatörden güç çekiyor )yakın bir zamanda alternatörü değştirmeyi düşünüyorum. imkanınız varsa ölçtürün(hem rölantide hem de yükteyken)

Geri