Abs Beyni Arızası Acil Yardım Lütfen.!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan address
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

address

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra 2007 H makyajlı kasa 1.3 Dizel Easytronic; abs beyni arıza yaptı buna bağlı olarak ESP ışığı lastik basınç göstergesi ışığı felanda yanmakta Km göstergeside hareket etmiyo aracın vites geçiş oranlarıda deişti servis tamirinin mümkün gözükmediğini söledi sıfırı çok pahalı ikinci el çıkma felan arıyolar acaba tamiri mümkün deilmidir yada nasıl temin edebiliriz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi lütfen

servisin dediğine pek güvenmeyip internetten beyin tamiri yapan kişileri bulup birebir onlara sorun ben astra g aracımda airbeg beyni arızasıyla 5-6 yıl kullandım en sonunda bostancıda bi beyinci 300tl gibi bir rakama yaptı bir daha hiç sıkıntı yaşamadım yetkili sevis kablosunu değştirmişti tekrar olunca beyin yapıcak bişey yok demişti

çıkmacıda da kesinlikle bulursun bir ton araç var otomatik dizel pert

Öncelikle arıza kodundan incelemek lazım. bugün muhtemelen görüştük sizinle telefonda... önce bi tam teşhisini yapalım sonra sonucu burada paylaşırız...

Öncelikle arıza kodundan incelemek lazım. bugün muhtemelen görüştük sizinle telefonda... önce bi tam teşhisini yapalım sonra sonucu burada paylaşırız...

4500 tl sifiri elinde sifir satan arkadas var bilginize isterseniz bir konusun...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ull-set-en-dolu-olan-versiyon-77876108/detay/

gerci set halinde ama isterseniz bir sorun belki tek tek satis yapiyordur.

Şükrü hocam çok güzel fiyat vermiş, benim bile aklımı çeldi şimdi.

Tamiri var öncelikle buna yönelin

Tamiri var öncelikle buna yönelin

ustam daha once tamir edilen oldumu bu model ASTRA H ESP beyni bunlar hibrit teknoloji (yani pompa ve elektronik unite kesinlikle ayrilamiyor. Acildiklarinda kullanilmaz oluyor diye okumustum, optik unite zarar goruyormus, kesin tamiri mumkunmudur acaba.:confused:

ustam daha once tamir edilen oldumu bu model ASTRA H ESP beyni bunlar hibrit teknoloji (yani pompa ve elektronik unite kesinlikle ayrilamiyor. Acildiklarinda kullanilmaz oluyor diye okumustum, optik unite zarar goruyormus, kesin tamiri mumkunmudur acaba.:confused:

Kesin görüşlü olmamak lazım.
Tamiri arıza koduna bağlı olarak yapılıyor.
Tamirini yaptığım oldu daha önce. bu arabayı da incelicez nasip olursa Gelişmeleri paylaşırım...

Kesin görüşlü olmamak lazım.
Tamiri arıza koduna bağlı olarak yapılıyor.
Tamirini yaptığım oldu daha önce. bu arabayı da incelicez nasip olursa Gelişmeleri paylaşırım...

kesin yargili degilim zaten okudugum bilgi bu yonde ondan oyle dedim varsa tamiri cok iyi bizler icin 4500 tl sifiri olan bir aleti 300 tl ye tamir edince guzel oluyor tabii..

Gitsem bi duvara vursam gam yemiycem durduk yere böle bi sıkıntı yaşadık ucuzda bi parça deil servis bi kaç yere götürdü ama tamirini yapamadılar yada uğraşmak istemediler ikinci el çıkma arayışına yöneldiler şimdi çıkıp bi kaç yere gidicem tamiri için artık olamıycak gibiyse tamir için il dışına çıkma şansım pek olmuyo dolayısıyla parçanın resmini felan çekip yıne o şekilde arayışa devam edicez artık uyumlu ABS beynini, Tanım Kodu:BP Üretici:ATE olarak sölendi servisten

Geri